Меню

Архів новин
Пиреус Банк виступив фінансовим спонсором щорічних загальних зборів членів Американської торгівельної палати
29 Листопада 2013

Київ, Пиреус Банк виступив фінансовим спонсором щорічних загальних зборів членів Американської торгівельної палати в Україні (АСС), в якому взяли участь більше 250 промислових магнатів, бізнес лідерів, послів і високопоставлених дипломатів, а також представники української влади.

Під час вітального слова на честь відкриття зборів голова Ради директорів Вальтер Гордон і Президент палати Хорхе Зукоскі відмітили основні досягнення Американської торгівельної  палати в 2013 році, підтвердили здійснювану Палатою підтримку бізнес-співтовариств у напрямі євроінтеграції України і готовність допомагати уряду адаптувати законодавство і регулятивні норми для забезпечення доступу українських компаній на європейський ринок.

Члени Палати і партнери заходу отримали можливість ознайомитися з ексклюзивною інформацією щодо планованих реформ, змінах в економіці та бізнес-середовищі в 2014 році від першого заступника глави Адміністрації Президента України Ірини Акімової. За словами І.Акімової Американська торгівельна палата внесла значний вклад в створення сприятливого бізнес-клімату в Україні. «За 20 років своєї діяльності в Україні Палата стала потужним гравцем у бізнес-середовищі і тепер об'єднує більше 600 компаній-членів, третина яких українські компанії. За роки своєї діяльності Палата стала справжнім партнером для уряду України в усіх вирішальних питаннях ведення бізнесу і інвестицій в Україні», - додала І.Акімова.

Також на зборах був присутнім Міністр доходів і зборів Олександр Клименко, який у свою чергу відмітив позитивні результати співпраці Американської торгівельної палати і Міністерства доходів і зборів України. «Ми дуже вдячні Палаті за нашу спільну роботу під час прийняття і реалізації Податкового кодексу, Митного кодексу і ряду інших важливих законодавчих актів, спрямованих на підвищення прозорості податкової і митної систем України», - підкреслив А.Клименко.

В той же час, В.Гордон презентував основні досягнення палати в 2013 році, підкресливши важливість активного залучення членів Палати для надання експертної думки і конструктивного зворотного зв'язку, які дозволять поєднувати постійний розвиток переваг для членів організації і максимально відповідати потребам членів Палати.

Після закінчення офіційної церемонії усі гості мали можливість дізнатися більше про роботу комітетів і робочих груп, які входять до складу Палати, а також ознайомитися, яким чином можна найефективніше використати участь в Палаті в інтересах свого бізнесу. Крім того, під час вільного спілкування, гості мали змогу особисто познайомитися з новою Радою директорів і знайти нових партнерів серед великої мережі членів Палати.

Також на конференції були присутніми Голова Наглядової Ради Пиреус Банка Янніс Кіріакопулос, в.о. Голови Правління банку В'ячеслав Коваль і Директор департаменту роздрібного бізнесу Іліас Музакіс. Окрім представників Правління Банку, на зборах були присутніми співробітники відділення банку, які знайомили учасників заходу з широким спектром фінансових послуг і продуктів банку, а також з діяльністю Групи Пиреус Банку в Україні.

Окрім Пиреус Банку спонсором щорічних загальних зборів членів Американської торгової палати виступили мережа автозаправних комплексів «ОККО» і виробник пакувальної продукції «Укрпластик».

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 95 млрд. євро, кредитний портфель становить 63 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець червня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 29.10.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua