Меню

Архів новин
Піреус Банк знизив ставки за іпотечними кредитами більше ніж на 2 п.п.
22 Листопада 2013

Київ, Піреус Банк знизив процентні ставки за іпотечними кредитами для фізичних осіб більш ніж на 2 п.п., повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу банку.

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу, відтепер мінімальна процентна ставка за кредитом на придбання житлової нерухомості складає 16 % річних. За вказаною ставкою у Піреус Банку можна отримати кредит у межах програми співпраці з Державною іпотечною установою на придбання нерухомості на вторинному ринку строком на 5 років, протягом яких ставка залишиться фіксованою. Максимальна сума такого кредиту може досягати 50% від вартості житла. Раніше ставка для даного виду кредиту з аналогічними параметрами складала 18,4% річних.

Крім того, у межах програми співпраці із ДІУ Банк запровадив диференційовані процентні ставки, що відтепер складають від 16% річних до 18% річних залежно від терміну кредитування та розміру власного внеску клієнтів.

Також Банк запровадив диференціацію відсоткових ставок залежно від терміну кредиту і власного внеску клієнта і знизив процентні ставки за власними іпотечними програмами на 2.п.п., а саме — на придбання житла на вторинному ринку, на первинному ринку, а також нецільовий кредит , на будь-які потреби під заставу житлової нерухомості . Таким чином, фіксовані процентні ставки на покупку нерухомості на вторинному ринку складають від 16% до 18,5% річних, на придбання житлової нерухомості на первинному ринку – від 18% до 18,5% річних, на іпотечний кредит на будь-які потреби – від 19,5% до 20,5% річних.

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Клієнт може обирати ті умови кредитування, що найбільш відповідають його фінансовим можливостям та планам з обслуговування заборгованості за іпотечною програмою, у т.ч. розмір власного внеску та термін кредитування"

«Відтепер клієнт може обирати ті умови кредитування, що найбільш відповідають його фінансовим можливостям та планам з обслуговування заборгованості за іпотечною програмою, у т.ч. розмір власного внеску та термін кредитування. При цьому процентна ставка буде різною залежно від цих параметрів, тоді як раніше ми пропонували стандартний підхід до розрахунку ставок для всіх іпотечних програм», — відзначив директор департаменту роздрібного бізнесу Іліас Музакіс.

На сьогодні у Піреус Банку існують чотири іпотечних програми: придбання житла на вторинному ринку; придбання житла на вторинному ринку у співпраці з Державною Іпотечною Установою; придбання житла на первинному ринку під заставу нерухомості на вторинному ринку; споживчий кредит на власні потреби під заставу нерухомості.

Детальну інформацію можна отримати у відділеннях Піреус Банку, по телефону Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.  

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 95 млрд. євро, кредитний портфель становить 63 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець червня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 29.10.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua