Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до ТОП-15 банків з найбільш вигідними умовами кредитування житла
09 Жовтня 2013

Київ, Піреус Банк увійшов до ТОП-15 банків з найпривабливішою для клієнтів іпотечною програмою за результатами рейтингу найбільш вигідних банківських пропозицій кредитування житла на вторинному ринку, автокредитування та відкриття кредитних карток, проведеного діловим тижневиком «Деньги» (№16 від 29.08.2013).

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу, Піреус Банку пропонує кредити для придбання житла на вторинному ринку зі ставкою 20-20,5% річних у гривні (в залежності від початкового внеску), строком до 20-ти років та можливістю дострокового погашення кредиту без штрафних санкцій. Мінімальний початковий внесок з боку позичальника повинен досягати 30% вартості житла.

Метод погашення основної суми кредиту та відсотків за його використання може бути як стандартним (з нарахуванням відсотків на залишок заборгованості), так і аннуїтетним (погашення відсотків і суми кредиту рівними платежами). Разова комісія банку за видачу кредиту становить 1,5% від суми кредиту і сплачується одноразово, інших комісій або прихованих платежів банк не стягує.

Світлана Черкай, член правління Банку в Україні: "Іпотечне кредитування є пріоритетним напрямом у роздрібному бізнесі Піреус Банку в Україні"

«Іпотечне кредитування є пріоритетним напрямком у роздрібному бізнесі Піреус Банку, тому ми пропонуємо привабливі умови для приватних осіб, що бажають придбати житло, а також вигідні програми співпраці для агенцій нерухомості, – розповіла член правління Банку в Україні Світлана Черкай. – Крім стандартної іпотечної програми, Піреус Банк також пропонує спеціальні кредитні програми спільно із Державною іпотечною установою за пільговими ставками від 18% річних».

Крім того, Піреус Банк увійшов до ТОП-10 банків з найбільш вигідними умовами з оформлення кредитних карток та ТОП-5 банків з автокредитування.

Детальну інформацію про можливості кредитування фізичних осіб можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 95 млрд. євро, кредитний портфель становить 63 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець червня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 27.09.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua