Меню

Архів новин
Піреус Банк в Україні розширив функціональність телефонного та інтернет-банкінгу winbank
02 Жовтня 2013

Київ, Піреус Банк в Україні розширив можливості управління рахунками за допомогою системи інтернет-банкінгу winbank та телефонного банкінгу, додавши можливість встановлювати індивідуальні добові ліміти грошових переказів на банківські рахунки, як на території України, так і за кордон. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу банку.

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, користувачі системи інтернет-банкінгу winbank можуть у разі потреби змінювати стандартні ліміти переказів грошових коштів на користь третіх осіб та встановлювати індивідуальні ліміти на такі операції. При цьому максимально можливий ліміт переказу коштів на рахунки третіх осіб, відкриті в українських банках, становить 350 тис. грн. на добу як для резидентів, так і для нерезидентів України. У той час як стандартний ліміт для такої операції не перевищує 50 тис. грн.

Більш того, клієнти-нерезиденти України можуть встановлювати персональні ліміти грошових переказів (на користь третіх осіб) на рахунки в закордонних банках. Максимальна сума ліміту за такими операціями може досягати еквівалента 350 тис. грн. у валюті переказу (при стандартному ліміті − 50 тис. грн.).

Виняток становлять перекази коштів за кордон резидентами України, стандартний ліміт за якими не може бути змінений, відповідно до вимог законодавтсва, і становить 15 тис. грн. на добу.

При встановленні максимальних лімітів для каналу телефонного банкінгу, клієнти банку можуть здійснювати перекази грошових коштів на користь третіх осіб на рахунки в українських банках у сумі до 50 тис. грн., у зарубіжних банках − еквівалент 15 тис. грн. у валюті переказу. Для клієнтів-нерезидентів максимальний ліміт переказу грошових коштів по Україні дорівнює 50 тис. грн., за кордон − еквівалент 50 тис. грн. у валюті переказу.

У той же час, переказ коштів між власними рахунками клієнта здійснюється без будь-яких обмежень.

Для встановлення індивідуального ліміту клієнту необхідно зателефонувати до Контакт-центру, за допомогою голосового меню вибрати кнопку «2» (вхід в телефонний банкінг) після успішної авторизації повідомити оператору Контакт-центру бажаний розмір ліміту. Термін дії зміненого ліміту не обмежений і дозволяє клієнтам банку здійснювати грошові перекази в межах зазначеної суми на постійній основі.

Для всіх клієнтів банку послуга із встановлення індивідуальних лімітів грошових переказів безкоштовна. Всі тарифи за користування інтернет-банкінгом winbank єдині незалежно від каналів доступу.

Детальну інформацію про можливості телефонного банкінгу можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 95 млрд. євро, кредитний портфель становить 63 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець червня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25). 

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 27.09.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua