Меню

Архів новин
Піреус Банк в Україні запропонував новий вклад «Миттєвий» з підвищеною відсотковою ставкою
20 Вересня 2013

Київ, Піреус Банк в Україні розширів лінійку банківських продуктів для фізичних осіб, впровадивши новий безстроковий вклад («До запитання») «Миттєвий», що дає можливість гарантовано отримувати щомісячний дохід за підвищеною процентною ставкою, повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу банку.

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, вклад «Миттєвий» можна відкрити в одній з трьох валют – гривні, доларах США або євро. Процентна ставка за вкладом у гривні становить 10% річних на суму постійного залишку, який знаходиться на рахунку протягом календарного місяця і 6% річних на решту суми. У доларах ставка складає відповідно 3,5% і 2,5% річних; для євро – 2,5 % і 1,5% річних. Вклад відкривається безкоштовно і не має мінімальної суми для відкриття. Крім того, сума і кількість подальших поповнень не обмежена.

Крім отримання щомісячного доходу держателі вкладу «Миттєвий» можуть вільно розпоряджатися своїми коштами шляхом перерахування коштів на поточні рахунки через систему інтернет-банкінгу winbank, а потім використовувати їх на свій розсуд – здійснювати безготівкові перекази і платежі, або знімати готівку у відділеннях банку та банкоматах.

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Вклад «Миттєвий» дозволить багатьом українцям відкладати навіть невеликі суми і отримувати за ними максимально високий відсоток"

«Ми розробили новий банківський продукт – безстроковий вклад «Миттєвий» із високою процентною ставкою та можливістю вільно користуватися коштами. Відкрити вклад можна безкоштовно і без обмежень мінімальної суми для відкриття та поповнення. Вклад «Миттєвий» дозволить багатьом українцям відкладати навіть невеликі суми і отримувати за ними максимально високий відсоток», – говорить Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні.

Детальнішу інформацію за вкладом «Миттєвий» можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.  

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 95 млрд. євро, кредитний портфель становить 63 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець червня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 30.08.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua