Меню

Архів новин
Піреус Банк знизив процентну ставку за кредитними картками до мінімального на ринку рівня – 1,99% на місяць
16 Вересня 2013

Київ, Піреус Банк пропонує приватним особам кредитні картки за унікально низькою для українського ринку процентною ставкою – 1,99% на місяць (23,88% річних) у період з 5 вересня до 5 грудня п.р., повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу банку.

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, проценти за користування картками нараховуються за ставкою 1,99% на місяць на фактично використану суму кредитних коштів після завершення пільгового періоду незалежно від категорії картки – Visa Gold або Visa Classic. Тривалість пільгового періоду користування кредитними картками становить 51 день, протягом яких кредитна ставка дорівнює 0,0001% річних. По закінченню цього періоду клієнт повинен погасити всю суму фактичного боргу або внести мінімальний платіж у розмірі 10% заборгованості для відновлення пільгової ставки.

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Кредитна картка дозволяє клієнтам користуватися додатковими коштами саме тоді, коли це необхідно, не витрачаючи часу на відвідування банку, оформлення документів для отримання кредиту"

«Кредитна картка дозволяє клієнтам користуватися додатковими коштами саме тоді, коли це необхідно, не витрачаючи часу на відвідування банку, оформлення документів для отримання кредиту тощо. При цьому, на відміну від інших видів кредитів, користуватися кредитним лімітом на картці можна безкоштовно протягом практично двох місяців. А по закінченню цього терміну проценти за користування кредитом нараховуватимуться за унікальною для ринку, дійсно зниженою процентною ставкою», – розповів директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку Іліас Музакіс.

Необхідною умовою для оформлення картки зі зниженою процентною ставкою є офіційний дохід позичальника від 5 тис. грн. на місяць.

Для позичальників з меншим рівнем офіційного доходу, Піреус Банк також істотно лібералізував умови оформлення та використання кредитної картки. А саме – знизив вимоги до розміру мінімального доходу позичальника - фізичної особи з 2 тис. грн. до 900 грн., а також пом'якшив вікові обмеження до клієнтів для оформлення платіжних карток: мінімальний вік позичальника відтепер може становити 22 роки, а максимальний – 65 років.

При цьому ставка за користування кредитними картками для розрахунків у торгово-сервісній мережі та інтернеті протягом 51-го дня пільгового періоду також становить 0,0001% річних. Тоді як після його завершення проценти нараховуються на фактично використану суму кредитних коштів за ставками: від 30% річних для карт Visa Classic і від 28% річних для Visa Gold.

До того ж, для всіх категорій позичальників банк збільшив максимальну суму кредитного ліміту, що може бути наданий на кредитну картку – з 35 тис. грн. до 50 тис. грн.

Погашення використаних кредитних коштів здійснюється будь-яким зручним для клієнта способом: шляхом внесення готівки у касу банку, за допомогою інтернет-банкінгу winbank, а також безготівковим переказом з інших рахунків у Піреус Банку або інших банках.

Контролювати обороти коштів по кредитній картці клієнти Піреус Банку можуть за допомогою безкоштовного sms-інформування про всі транзакції по рахунку та обслуговування в системі інтернет-банкінгу winbank.

Детальнішу інформацію можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 95 млрд. євро, кредитний портфель становить 63 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець червня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 30.08.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua