Меню

Архів новин
Піреус Банк в Україні пропонує новий овердрафт «Беззаставний»
15 Серпня 2013

Піреус Банк в Україні запропонував новий овердрафт «Беззаставний» з можливістю залучати до 500 тис.грн. на фінансування поточних та непередбачених витрат підприємства.

З серпня 2013 року представники малого та середнього бізнесу мають можливість оформити овердрафт «Беззаставний» на строк до 12 місяців, при цьому процентна ставка є фіксованою і не змінюється протягом дії кредитного договору.

«Розуміючи потреби бізнесу в короткострокових кредитних ресурсах, ми запропонували новий продукт - овердрафт «Беззаставний» із відсотковою ставкою від 22% річних, - розповідає керівник управління малого та середнього бізнесу Піреус Банку в Україні Павло Груша. – Користуючись новим продуктом, підприємства зможуть отримати ліміт до 500 тис.грн на здійснення платежів з поточного рахунку лише під фінансову поруку власників юридичної особи. Крім цього, банк пропонує швидке прийняття рішення щодо фінансування, використовуючи спрощений фінансовий аналіз діяльності підприємства».

Pavel Grusha, Piraeus Bank in Ukraine manager of SME division:

Павло Груша, керівник управління малого та середнього бізнесу Піреус Банку в Україні: "Розуміючи потреби бізнесу в короткострокових кредитних ресурсах, ми запропонували новий продукт - овердрафт «Беззаставний» із відсотковою ставкою від 22% річних"

Новий овердрафт «Беззаставний» - це найоптимальніше рішення для тих бізнес-клієнтів, які мають потребу у швидкому та простому оформленні овердрафту в сумі до 40% від розміру чистих надходжень на поточні рахунки навіть в інших банках.

Для клієнтів, які мають потребу у короткостроковому фінансуванні обігових коштів, Піреус Банк також пропонує скористатися оновленим овердрафтом «Вигідні відсотки» в розмірі до 75% від чистих надходжень на поточні рахунки. Відтепер тип відсоткової ставки Клієнт обирає за власним бажанням: фіксована від 20%, що діє протягом строку кредитного договору, або диференційована від 17%, що залежить від періодичності повного погашення заборгованості за овердрафтом.

Крім основної переваги оновленої кредитної пропозиції по овердрафту «Вигідні відсотки» – можливість самостійно обирати тип відсоткової ставки, банк реалізує спрощений фінансовий аналіз, що прискорює прийняття рішення щодо фінансування в сумі до 1 млн.грн. А відсутність зобов’язань щомісячного повного погашення заборгованості дозволяє здійснити погашення овердрафту у повному обсязі в кінці строку дії кредитного договору.

Детальну інформацію про кредитні пропозиції для малого та середнього бізнесу можна отримати, звернувшись до Контакт-центру Піреус Банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України).

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 99 млрд. євро, кредитний портфель становить 65 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 56 млрд. євро (на кінець березня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 23.07.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua