Піреус Банк в Україні розширив можливості інтернет-банкінгу winbank
02 Серпня 2013

З 1 серпня 2013 року клієнти Піреус Банку в Україні за допомогою системи інтернет-банкінгу winbank можуть самостійно управляти дебетними та кредитними картками в будь-який зручний для них час і з будь-якої точки світу.

«Піреус Банк в Україні завжди прагне, аби клієнтам було просто і комфортно співпрацювати з банком. Крім звичайного перегляду інформації по дебетних і кредитних картках, ми надали користувачам winbank можливість налаштовувати бажані ліміти онлайн, прив'язувати свої рахунки до картки, підключати sms-інформування, блокувати/розблокувати картку, швидко поповнювати карту третіх осіб, знаючи тільки номер картки», - говорить Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні.

Через Інтернет користувач winbank в будь-який час може замовити нову або додаткову дебeтну картку до свого рахунку, перевипустити існуючу картку по закінченні терміну дії. Для цього достатньо вибрати в своєму інтернет-банкінгу бажаний тип картки, а також відділення,в якому зручно її забрати, і через 5 робочих днів з Вами зв'яжеться співробітник Банку і повідомить, що картка готова.

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "З новим функціоналом ми надали користувачам winbank можливість налаштовувати бажані ліміти онлайн, прив'язувати свої рахунки до картки, підключати sms-інформування, блокувати/розблокувати картку, швидко поповнювати карту третіх осіб, знаючи тільки номер картки"

«Тепер оформлення картки через систему winbank займає кілька хвилин і економить час відвідування відділення», - говорить Іліас Музакіс. - А спеціальний бонус при відкритті депозитів за допомогою інтернет-сервісу winbank дозволить отримати додатковий дохід».

Крім того, за допомогою системи winbank клієнти Піреус Банку тепер можуть оперативно та безпечно керувати кредитними картками. Не виходячи з будинку або офісу можна переглядати інформацію про стан свого рахунку, транзакції по кредитній картці, щомісячні виписки, погашати борг по своїй кредитній картці, підключати або відключати послугу sms-інформування. Таким чином, інформація про стан кредиту - завжди під рукою.

Детальну інформацію про нові можливості winbank можна отримати, звернувшись до Контакт-центру Піреус Банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України).

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 99 млрд. євро, кредитний портфель становить 65 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 56 млрд. євро (на кінець березня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 25.06.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88