Меню

Архів новин
Піреус Банк відкрив у Києві нове відділення європейського зразка
23 Квітня 2013

У вівторок, 23 квітня 2013р., Піреус Банк в Україні урочисто відкрив своє нове відділення в центрі Києва. Нове відділення відкрито в рамках Програми з впровадження європейських стандартів побудови відділень, що застосовуються Групою Піреус Банку у всіх країнах присутності. Програма передбачає відкриття нових, сучасних і зручних банківських приміщень, які відповідають корпоративним стандартам Групи з точки зору ергономіки, дизайну, комфорту для клієнтів і безпеки.

«У рамках стратегії свого розвитку в Україні, Піреус Банк відкрив своє нове просторе відділення в центрі Києва. Нове відділення повністю відповідає корпоративним стандартам Групи Піреус Банку. Піреус Банк розглядає свою присутність в Україні як довгострокову і стратегічну, тому інвестує у відкриття нових відділень. Для нас дуже важливо надавати якісний європейський сервіс нашим клієнтам, саме тому ми приділяємо підвищену увагу зручності, місцерозташуванню і ергономічності відділень, відсутності в них черг та індивідуальному підходу до кожного клієнта», - зазначив Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні.

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Піреус Банк розглядає свою присутність в Україні як довгострокову і стратегічну, тому інвестує у відкриття нових відділень"

Нове відділення Піреус Банку надає повний спектр банківських послуг як бізнес-клієнтам, так і фізичним особам. «Пріоритетним для нас є обслуговування бізнес-клієнтів та надання найбільш сучасних і технологічних послуг приватним особам. Піреус Банк націлений на активне кредитування малого та середнього бізнесу за прийнятними для підприємств ставками. Так, вартість кредитних ресурсів у формі овердрафту становить від 18% річних у гривні, у формі кредитної лінії - від 20% річних. Крім того, банк пропонує юридичним особам комплексне співробітництво: розміщення вільних коштів на ощадних рахунках з можливістю отримання додаткового доходу, дистанційне обслуговування за допомогою системи інтернет-банкінгу Piraeus Online Banking, що дозволяє не витрачати час на відвідування відділення банку, а також зарплатні проекти», - розповіла Наталія Решетнікова, керівник управління з підтримки продажів.

Піреус Банк приділяє особливу увагу розвитку сучасних високотехнологічних сервісів, що дозволяють клієнтам самостійно розпоряджатися своїми коштами в будь-який час через інтернет. Система інтернет-банкінгу winbank дозволяє здійснювати безкоштовні грошові перекази в межах України, проводити платежі за кордон, відкривати строкові депозити, оплачувати комунальні рахунки, користуватися безпечними розрахунками в інтернеті за допомогою карти Visa Virtual.

Крім того, користувачам доступна мобільна версія інтернет-банкінгу для платформ Android та iOS. Підключитися до системи winbank можна безкоштовно, для цього потрібно відвідати відділення банку і отримати стартовий пакет інтернет-банкінгу. У новому відділенні надається повний спектр банківських послуг: обслуговування та кредитування юридичних осіб і приватних клієнтів, оформлення депозитних договорів і платіжних карт VISA, оренда індивідуальних сейфів, переказ коштів, обмін валют і т.д.

У новому відділенні встановлено цілодобовий банкомат, за допомогою якого можна не тільки знімати готівку, а й самостійно управляти своїми рахунками.

Відділення знаходиться в Києві за адресою вул. Велика Житомирська, 40, і працює по буднях з 9:00 до 18:00 без перерви (каса працює з 9:15 до 17:30).

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 98 млрд. євро, кредитний портфель становить 64 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 52 млрд. євро (станом на 31 грудня 2012 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Сумарні активи Піреус Банку в Україні за четвертий квартал 2012 року склали 3,1 млрд. грн., регулятивний капітал - 910 млн. грн.

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу - 25.12.2012).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua