Меню

Архів новин
Піреус Банк в Україні вітає переможців акції «Платіть з Visa - вигравайте з Visa»
17 Квітня 2013

За результатами розіграшу призів від міжнародної платіжної системи Visa, два клієнти Піреус Банку стали переможцями акції та отримають подарункові сертифікати на суму 1000 грн. в мережі супермаркетів «Фуршет» і в торговій мережі Інтертоп.

В акції приймають участь всі клієнти Піреус Банку в Україні, які розраховуються платіжною карткою Visa у будь-яких торговельно-сервісних підприємствах, на АЗС, сплачують комунальні послуги через Інтернет, або інші безготівкові розрахунки карткою.

Нагадуємо, що акція «Платіть з Visa - вигравайте з Visa» триватиме до 31 травня 2013 року. У рамках акції будуть розіграні подарункові сертифікати на 1000 грн., а також відпочинок на морі для всієї родини.

Платіжну картку Visa можна оформити в будь-якому відділенні Піреус Банку в Україні. Термін оформлення - 7 днів.

Детальніше про випуск картки Visa можна дізнатися, звернувшись до Контакт-центру Піреус Банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України).

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку досягли 78 млрд євро, кредитний портфель становить 44 млрд євро, а обсяг депозитів клієнтів перевищив 35 млрд євро (станом на 30.09.2012).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Сумарні активи Піреус Банку в Україні за четвертий квартал 2012 року склали 3,1 млрд. грн., Регулятивний капітал - 910 млн. грн.

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу - 25.12.2012).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua