Меню

Архів новин
Піреус Банк подовжує квест «Місто золотих гаманців» до 30 січня
16 Cічня 2013

Піреус Банк прийняв рішення продовжити до 30 січня інтерактивний квест «Місто золотих гаманців», учасники якого мають шанс виграти картки VISA Gold від Піреус Банку з 500 грн. на рахунку!

“Ми вирішили подовжити квест, враховуючи його популярність. Понад 15 тисяч учасників вже спробували свої сили у квесті починаючи з дати його старту на початку грудня минулого року. Квест дуже активно обговорюється на сторінці банка у Facebook, і понад 70 його учасників вже стали переможцями, - зазначив керівник департаменту маркетингу Піреус Банку в Україні Роман Лісняк. – Ми запрошуємо всіх взяти участь у квесті та бажаємо успіхів!»

Роман Лісняк, керівник департаменту маркетингу Піреус Банку в Україні: " Ми вирішили подовжити квест, враховуючи його популярність, та запрошуємо всіх взяти участь"

Квест «Місто золотих гаманців» - це гра, учасники якої подорожують віртуальними містами Європи у пошуках призів – золотих гаманців, в кожному з яких на переможця чекає карта VISA Gold з 500 грн. на рахунку. Всього буде розіграно 100 призів.

Стати учасником квесту просто: необхідно увійти до системи гри, що розміщена за адресою winbank.com.ua за допомогою свого профіля у соціальних мережах або через електронну пошту. Після того, як всі сегменти карти одного з міст будуть відкриті, розпочнеться гра. Переможцем етапу вважається той гравець, який знайде Золотий гаманець першим.

Детальну інформацію щодо правил квесту Ви можете знайти за посиланням.

Бажаємо цікавої гри та успіхів!

Довідка. Група Піреус Банку є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи.

В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Чисті активи Піреус Банку за третій квартал 2012 року склали 3,1 млрд. грн., уставний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал – 894,7 млн. грн.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 25.12.2012), який характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади.

Банк також має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» із прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21.06.2012). Цей довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним із найвищих рейтингів, які присвоюють банкам, що працюють на українському ринку.

Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua