Меню

Архів новин
Піреус Банк розпочинає квест «Місто золотих гаманців»
06 Грудня 2012

Піреус Банк розпочинає інтерактивний квест «Місто золотих гаманців», учасники якого мають шанс виграти картки VISA Gold від Піреус Банку з 500 грн. на рахунку!

Квест «Місто золотих гаманців» - це гра, учасники якої подорожують віртуальними містами Європи у пошуках призів – золотих гаманців, в кожному з яких на переможця чекає карта VISA Gold з 500 грн. на рахунку. Всього буде розіграно 100 призів.

Гра розташована за адресою winbank.com.ua. Учасники квесту зможуть увійти до системи гри за допомогою своїх профілів у соціальних мережах або через електронну пошту. Коли всі сегменти карти одного з міст будуть відкриті, розпочнеться гра. Переможцем етапу вважається той гравець, який знайде Золотий гаманець першим.

Кожного дня, в залежності від активності учасників, на переможців гри чекатиме до трьох «Золотих Гаманців» - карток Visa Gold з 500 гривнями на рахунку . Один гравець зможе стати володарем картки лише один раз. Детальну інформацію щодо правил квесту ви можете знайти за посиланням.

Бажаємо цікавої гри та успіхів!

Довідка. Група Піреус Банку є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 77,2 млрд. євро, кредитным портфелем у розмірі 46 млрд. євро і депозитним портфелем у розмірі 37 млрд. євро (після поглинання «здорової» частини активів Сільськогосподарського Банку Греції ATEbank і 99,08% активів грецького Geniki Bank станом на 19.10.2012). Заснований у 1916 г., Піреус Банк здійснює діяльність у 10 країнах світу.

В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Чисті активи Піреус Банку за третій квартал 2012 року склали 3,1 млрд. грн., уставний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал – 894,7 млн. грн.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 23.10.2012), який характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади.

Банк також має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» із прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21.06.2012). Цей довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним із найвищих рейтингів, які присвоюють банкам, що працюють на українському ринку.

Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Прес-служба Піреус Банку в Україні

Катерина Калиновська

тел.: +38(067)688-62-14

e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua