Меню

Архів новин
Піреус Банк пропонує оформлення депозитів через Інтернет
08 Листопада 2012

З 24 жовтня клієнти Піреус Банку можуть оформити депозит, не відвідуючи банківське відділення. За допомогою інтернет-сервісу winbank вкладники мають можливість розмістити кошти через Інтернет в режимі онлайн.

«Піреус Банк завжди дбає про те, щоб клієнтам було вигідно, просто та комфортно співпрацювати з банком, - говорить заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні Олександр Гниленко. - Тому ми надали користувачам інтернет-сервісу winbank можливість не тільки контролювати стан рахунку і здійснювати поточні платежі, але й отримати додатковий дохід при оформленні депозиту в режимі онлайн, не виходячи з будинку або офісу, перебуваючи як в Україні, так і за її межами».

Піреус Банк надає спеціальний бонус при оформленні депозитів за допомогою інтернет-сервісу winbank: +0,5% річних до стандартних ставок по депозитах у гривні та +0,25% річних - за депозитами в іноземній валюті.

Олександр Гниленко, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Для розміщення депозиту онлайн клієнту необхідно всього пару хвилин, що значно спрощує процес управління своїми фінансами"

Через Інтернет клієнти можуть оформити депозити «Стандартний ONLINE», «Бери вище ONLINE» і «Відсотки наперед ONLINE» в будь-якій валюті: гривнях, доларах США або євро. «Умови депозитів лояльні та зрозумілі і відповідають потребам клієнтів, - говорить Олександр Гниленко. - Крім того, для розміщення депозиту онлайн клієнту необхідно всього пару хвилин, що значно спрощує процес управління своїми фінансами».

Оформити депозит через Інтернет в режимі онлайн дуже просто. Необхідно підключити послугу інтернет-сервісу winbank від Піреус Банку, вибрати депозит і оформити його в режимі онлайн. Для активації послуги інтернет-сервісу winbank можна звернутися в будь-яке відділення Піреус Банку.

Детальну інформацію про умови розміщення коштів на депозитах в режимі онлайн можна отримати, звернувшись до Контакт-центру Піреус Банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України).

Довідка про депозити

Депозит «Відсотки наперед ONLINE» з виплатою відсотків в день розміщення коштів на депозит, строком на 3 і 6 місяців у гривні, доларах США та євро.

Депозит «Стандартний ONLINE» з виплатою відсотків щомісячно або в кінці терміну дії депозиту, на строк від 1 місяця до 367 днів у гривні, євро або доларах США.

Депозит «Бери вище ONLINE» зі ставкою, що зростає щомісяця, і можливістю повного дострокового зняття грошей зі збереженням нарахованих відсотків.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 77,2 млрд. євро, кредитним портфоліо 46 млрд. євро, депозитним портфоліо 37 млрд євро (після поглинання «здорової» частини активів Сільськогосподарського Банку Греції ATEbank і 99,08% активів грецького Geniki Bank станом на 19.10.2012). Заснований у 1916 г., Піреус Банк здійснює діяльність у 10 країнах світу. В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Чисті активи Піреус Банку в Україні за третій квартал 2012 року складають 3,1 млрд. грн., уставний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал - 894,7 млн. грн.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 23.10.2012), який характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади.

Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
Тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua