Меню

Архів новин
Піреус Банк видає кредити на покупку нерухомості на первинному ринку
08 Листопада 2012

З вересня українці можуть взяти кредит в Піреус Банку на придбання квартир в житловому комплексі «Елегант» в Києві, будівництво якого фінансує банк.

«Ми пропонуємо населенню кредити на придбання житла безпосередньо у компанії-забудновника, яка входить до групи «УКО-Груп», - говорить заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні Олександр Гниленко. - Ставка кредитування терміном до 20 років становить 18%-18,5% річних у гривні в залежності від співвідношення суми кредиту та вартості застави».

Так, якщо розмір суми кредиту на придбання квартири в ЖК «Елегант» не перевищує 50% вартості застави, банк пропонує ставку у перший рік користування кредитом у розмірі 18% річних у гривні. Якщо таке співвідношення становить від 51% до 70%, кредитна ставка зростає до 18,5% річних у гривні.

Олександр Гниленко, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Ставка кредитування терміном до 20 років становить 18%-18,5% річних у гривні в залежності від співвідношення суми кредиту та вартості застави"

«Процедура отримання кредиту проста і прозора, прихованих комісій немає, - говорить О. Гниленко - Додаткові витрати мінімальні і включають одноразову комісію за видачу кредиту (1,5%) та необхідні страхові внески: страхування нерухомості (до 0,3% оціночної вартості нерухомості) і страхування від нещасного випадку, якщо на момент підписання договору позичальникові виповнилося 45 років. До того ж, кредит можна погасити достроково без штрафних санкцій».

За наявності повного пакету документів Піреус Банк в Україні приймає рішення про надання кредиту протягом декількох робочих днів.

Оформити кредит можна у відділеннях Піреус Банку.

Детальну інформацію про умови кредитування за програмою можна отримати, звернувшись до Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України).

Агентства нерухомості, які ще не є партнерами Піреус Банку в Україні, можуть отримати інформацію про умови співпраці в будь-якому відділенні банку.

Довідка. ЖК «Елегант» - це фешенебельний будинок, будівництво якого знаходиться на етапі завершення. Він розташований в центрі Києва за адресою вул. Жилянська 118, поруч з ботанічним садом імені академіка Фоміна.

Будівля складається з трьох секцій, перша вже введена в експлуатацію, будівництво двох інших планується завершити в четвертому кварталі 2012 року.

В комплексі представлені 1-3 кімнатні квартири, площею від 30 кв. м до 117 кв. м. У будівлі є підземний трирівневий паркінг, власна служба експлуатації, охорона.

Компанія - забудовник - ТОВ «Литий Камінь», входить до групи «УКО-Груп», яка працює на ринку України з 1998 року.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 74 млрд. євро (після поглинання «здорової» частини активів Сільськогосподарського Банку Греції ATEbank, станом на 27.07.2012). Заснований у 1916 г., Піреус Банк здійснює діяльність у 10 країнах світу. В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Чисті активи Піреус Банку в Україні станом на 1 червня 2012 року складають 3,5 млрд. грн., уставний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал - 837 млн. грн.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 29.05.2012), який характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади.

Банк також має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» із прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21.06.2012). Цей довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним із найвищих рейтингів, які присвоюють банкам, що працюють на українському ринку.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
Тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua