Меню

Архів новин
Піреус Банк оголошує акцію для бізнес-клієнтів у рамках зарплатних проектів
03 Вересня 2012

Піреус Банк в Україні проводить акцію для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, що оберуть зарплатний проект банку у період з 1 вересня до 29 грудня 2012 року. За умовами акції, кожний клієнт – юридична особа або фізична особа-підприємець, який бажає обслуговуватися у рамках зарплатного проекту по тарифу рахунку «Зарплатний 3» у період дії акції, має можливість отримати суттєві знижки при оформленні зарплатного проекту, а саме:

  • До 28.02.2013 року компанія отримує 50% знижку на комісію, яка сплачується за нарахування коштів на рахунки своїх співробітників, тобто лише 0,4% від суми зарахування
  • До 28.02.2013 року  компанія має можливість безкоштовно оформити платіжні картки Visa Classic з чіпом для своїх співробітників.

Після закінчення вказаного терміну дії акційних тарифів (до 28.02.2013 року), компанія продовжує обслуговуватися згідно стандартних тарифів рахунку «Зарплатний 3».

«Зарплатні проекти Піреус Банку в Україні допомагають компанії значно спростити процес виплати заробітньої платні своїм співробітникам, адже виплата коштів на рахунки здійснюється за допомогою простого у використанні програмного забезпечення, яке надається банком. Кошти доступні для використання вже через 15 хвилин після отримання та перевірки банком відомості та платіжного доручення, - розповіла Олена Горлушко, начальник відділу карткового бізнесу Піреус Банку в Україні. – У рамках «Зарплатного проекту 3» для співробітників компанії випускаються обладнані чіпом платіжні картки Visa Classic або Visa Gold на вибір (на залишок коштів на рахунках нараховується 2% річних)».

Співробітники компаній, що обслуговуються у рамках зарплатних проектів Піреус Банку, можуть користуватися всіма перевагами обслуговування у банку, зокрема, підключитись до безкоштовної системи інтернет-банкінгу Winbank, що дозволяє швидко та зручно здійснювати онлайн-платежі та грошові перекази, а також перевіряти стан своїх рахунків, маючи лише доступ до інтернету. Для власників мобільних пристроїв на платформах Android та iOS доступна мобільна версія інтернет-банкінгу: безкоштовний додаток Winbank Mobile.

Олена Горлушко, керівник відділу карткового бізнесу Піреус Банку в Україні: "Зарплатні проекти Піреус Банку в Україні допомагають компанії значно спростити процес виплати заробітньої платні своїм співробітникам"

«Крім того, співробітники компаній, що мають зарплатну картку від Піреус Банку в Україні, можуть скористатися овердрафтом по своїй платіжній картці VISA у розмірі до 100% від своєї заробітної платні за місяць (мінімальний ліміт овердрафту становить 1000 грн., максимальний – 20 000 грн.) Скористатись кредитними коштами на картці можна як у торгівельних мережах при безготівкових розрахунках, так і при знятті готівкових коштів у банкоматах. Крім того, власник картки може оформити послугу SMS-інформування та отримувати інформацію про всі операції, що виконуються з використанням платіжної картки, та інформацію про заборгованість за овердрафтом станом на 1-ше число місяця, наступного за місяцем використання», - повідомила Олена Горлушко.

Довідка. Піреус Банк є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 74 млрд. євро (після поглинання «здорової» частки активів Сільськогосподарського Банку Греції ATEbank, станом на 27.07.2012). Заснований у 1916 р., Піреус Банк здійснює діяльність у 10 країнах світу.

В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Чисті активи Піреус Банку в Україні станом на 1 червня 2012 року складають 3,5 млрд. грн., уставний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал - 837 млн. грн.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 21.06.2012), який характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк також має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» із прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21.06.2012). Цей довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним із найвищих рейтингів, які присвоюють банкам, що працюють на українському ринку.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
Тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua