Меню

Архів новин
Піреус Банк розширює можливості для мандрівників
27 Серпня 2012

Піреус Банк в Україні спільно з туроператором «Музенідіс Тревел» розпочав безстрокову акцію: купуючи будь-який пакетний тур, клієнти банку, які мають платіжні  картки Visa від Піреус Банку, отримають знижку 5%. Пропозиція дійсна для всіх філіалів туркомпанії в Україні.

«Ми постійно працюємо над розширенням можливостей для наших клієнтів - держателів карток Visa. Відтепер завдяки нашому партнеру, компанії «Музенідіс Тревел», клієнти банку матимуть змогу подорожувати дешевше і комфортніше з одним із найбільших туроператорів по Греції, - говорить керівник управління платіжних карт Піреус Банку в Україні Олексій Панов. - Достатньо просто пред’явити картку при оформленні поїздки».

«Ми раді запропонувати клієнтам Піреус Банку в Україні знижку на наші послуги у найвищий пік сезону, - коментує представник компанії «Музенідіс Тревел», генеральный директор київського офісу Олександр Атлас. - Тепер всі клієнти банку-держателі карт матимуть змогу насолодитися відпочинком у будь-якому куточку Греції зі знижкою 5%. Щоб скористуватися знижкою, достатньо пред’явити платіжну картку Піреус Банку в одному з наших офісів».

Олексій Панов, керівник управління платіжних карт Піреус Банку в Україні: "Держателі карт Піреус Банку можуть вільно розраховуватись ними у магазинах, готелях та ресторанах як Греції, так і України" 

«Зазначу, що держателі карт Піреус Банку можуть вільно розраховуватись ними у магазинах, готелях та ресторанах як Греції, так і України. Завдяки широкій мережі банкоматів Групи Піреус Банку в Греції, а також дуже лояльним тарифам на зняття готівки для держателів карт Visa, під час подорожі клієнти банку завжди зможуть зняти готівкові кошти з мінімальною комісією», - додав Олексій Панов.

Платіжну картку Visa можна оформити у будь-якому відділенні Піреус Банку. Термін оформлення – до 7 днів.

Детальну інформацію про умови акції можна отримати, звернувшись до Контакт-центру Піреус Банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України).

Довідка. Піреус Банк є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 74 млрд євро (після поглинання «здорової» частини активів Сільськогосподарського Банку Греції ATEbank, станом на 27.07.2012). Заснований у 1916 р. Піреус Банк здійснює діяльність у 10 країнах світу. В Україні Піреус Банк представлений з 2007 р. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Чисті активи Піреус Банку в Україні станом на 1 червня 2012 г. складають 3,5 млрд грн., уставний капітал – 1,628 млрд грн., регулятивний капітал - 837 млн грн. Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 21.06.2012), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади.

Банк також має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21.06.2012). Цей довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним із найвищих рейтингів, що присвоюють банкам, які працюють на українському ринку.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Музенідіс Тревел – туроператор по Греції, офіційний представник грецької компанії MOUZENIDIS TRAVEL, заснованої 1995 року (член IATA). Регіональних офісів компанії наразі понад 70, вони знаходяться в усіх великих містах Росії, України, Білорусі, Казахстану, Молдови, Сербії, Чехії. Офіси компанії функціонують у 8 містах України: Київ (2 офіси), Харків, Донецьк, Луганськ, Одеса, Маріуполь, Дніпропетровськ, Львів. На території Греції функціонують офіси на всіх курортах: Салоніки (головний офіс), Афіни, о. Кріт, Касторья, о. Корфу, о. Родос, Халкідікі, Пієрія, о. Тасос.

Види турпродуктів: пляжний відпочинок у готелях 3*-5*; групові та індивідуальні екскурсійні програми; організація корпоративних поїздок і бізнес-семінарів; VIP-тури; тури за хутром; літній дитячий відпочинок; лікувально-оздоровчий туризм; паломницькі тури; морські круїзи. З провідними готелями Греції укладені договори про стратегічне партнерство, що дозволяє ексклюзивно та гарантовано пропонувати їх українським туристам.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
Тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua