Піреус Банк пропонує короткостроковий депозит «Вищий пілотаж»
03 Серпня 2012

Спеціально для нових вкладників Піреус Банк в Україні розробив гнучкий інструмент для надійного розміщення коштів на короткий термін під високі відсотки – депозит «Вищий пілотаж». Зокрема, нова депозитна програма передбачає розміщення вільних коштів клієнта на строк до чотирьох місяців із щомісячною виплатою відсотків. При цьому чим більший термін вкладу, тим відсоткові ставки вищі: від 14% річних у гривні за перший місяць до 22% - за четвертий.

Новий депозит пропонує досить лояльні умови дострокового повернення коштів і дозволяє отримати високі відсотки вкладникам, для яких важливо мати можливість зняти свої гроші у разі необхідності і водночас не втратити відсотки за вкладом. Так, за повні місяці, протягом яких кошти знаходились на депозитному рахунку, відсотки виплачуються у повному обсязі, а за останній неповний місяць перераховуються за відсотковою ставкою у розмірі 10% річних. «Щоб достроково зняти всю суму вкладу, необхідно звернутися до банку із заявою за два робочих дні до бажаної дати отримання коштів», - пояснює заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні Олександр Гниленко.

Олександр Гниленко, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Новий депозит дозволяє отримати високі відсотки вкладникам, для яких важливо мати можливість зняти свої гроші у разі необхідності і водночас не втратити відсотки за вкладом".

Відсотки за вкладом виплачуються щомісячно і перераховуються на окремий поточний рахунок, реквізити якого вказуються у договорі банківського вкладу. Мінімальна сума вкладу – 3 тис грн.
«Депозит «Вищий пілотаж» призначений для наших клієнтів, які бажають збільшити суму свого депозитного портфелю, а також для тих, хто вперше розміщує свої вільні кошти у нашому банку, - говорить О. Гниленко. – Ми пропонуємо їм оцінити переваги нової депозитної програми, європейський рівень сервісу та надійність нашого банку».

Оформити депозитний рахунок «Вищий пілотаж» можна у будь-якому відділенні Піреус Банку. Для відкриття рахунку необхідний паспорт або документ, який його замінює, а також довідка про присвоєння ідентифікаційного коду платника податків (для резидентів) або документ, що підтверджує походження доходів (для нерезидентів).

Детальну інформацію про умови розміщення коштів за депозитним вкладом «Вищий пілотаж» можна отримати, звернувшись до Контакт-центру Піреус Банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів у межах України).

Довідка. Піреус Банк є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 74 млрд. євро (після поглинання «здорової» частки активів Сільськогосподарського Банку Греції ATEbank, станом на 27.07.2012). Заснований у 1916 р., Піреус Банк здійснює діяльність у 10 країнах світу.

В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Чисті активи Піреус Банку в Україні станом на 1 червня 2012 року складають 3,5 млрд. грн., уставний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал - 837 млн. грн.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 21.06.2012), який характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк також має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» із прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21.06.2012). Цей довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним із найвищих рейтингів, які присвоюють банкам, що працюють на українському ринку.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська