Меню

Архів новин
Піреус Банк в Україні запрошує до світу привілеїв Visa
21 Червня 2012

Клієнти Піреус Банку в Україні, які мають картки Visa Gold, цього року отримають додаткові переваги у рамках програми «Світ привілеїв Visa».

«Світ привілеїв Visa» - це програма преміальних пропозицій, бонусів та спеціальних цін. Цього року вона нараховує понад 600 преміальних пропозицій та привілеїв, скористатися якими можна не тільки в Україні, але й у країнах Європи, Азії, Близького Сходу, Північної та Південної Америки й Африки, - говорить керівник відділу карткового бізнесу Піреус Банку в Україні Олена Горлушко. – В Україні представлені понад 45 пропозицій, доступних в усіх великих містах країни – Києві, Дніпропетровську, Одесі, Харкові, Донецьку й інших».

В колекції преміальних пропозицій та привілеїв Visa у 2012 році представлені понад 70 ресторанів, в тому числі заклади мережі Carte Blanche і «Мировая карта»; заклади сфери краси і здоров’я, спорту і VIP-відпочинку (елітний сімейний фітнес-клуб «5 Елемент», багатопрофільна клініка «Борис», концерт-хол «Сrystal Hall» тощо).

Держателі преміальних карток Visa також можуть скористатися знижками до 20% у найкращих торгово-сервісних закладах в Україні та за її межами. Серед них ювелірний дім «Zarina», мережа магазинів техніки Apple iStore, ювелірний бутік «Tiffany&Co», дистриб’ютор елітних швейцарських годинників і витончених ювелірних прикрас найкращих домів Європи – Noblesse тощо.

Олена Горлушко, керівник відділу карткового бізнесу Піреус Банку в Україні: "Десятки провідних готельних мереж і тисячі готелів у всьому світі, які беруть участь у програмі «Світ привілеїв Visa», надають держателям платіжних карток знижки або статус VIP-гостя."

Картки Visa Gold можна оформити в усіх відділеннях Піреус Банку в Україні. Термін оформлення – 7 днів.

Піреус Банк в Україні співпрацює з платіжною системою Visa з 2002 року і за цей час випустив понад 20 000 платіжних карток. Платіжні картки Visa Gold від Піреус Банку дають можливість здійснювати широкий спектр карткових операцій та отримувати переваги обслуговування VIP-клієнта. Крім цього, держатель картки Visa Gold безкоштовно отримує послугу смс-інформування, що дає привілей завжди бути в курсі всіх операцій за карткою. А підключення до системи інтернет-банкінгу Winbank дає можливість переглядати баланс, здійснювати платежі та переказувати гроші між рахунками без комісії банку.

Перелік усіх пропозицій за програмою «Світ привілеїв Visa» можна знайти за посиланням на сайті Visa. Детальну інформацію про випуск преміальної платіжної картки Visa Gold можна отримати, звернувшись до Контакт-центру Піреус Банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України).

Довідка. Піреус Банк є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 47,5 млрд. євро і власним капіталом 3 млрд. євро (станом на 31.03.2012 р.). Заснований у 1916 р. Піреус Банк здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, на Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банк (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Чисті активи Піреус Банку в Україні станом на 1 червня 2012 року складають 3,5 млрд. грн., уставний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал - 837 млн. грн.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 29.05.2012), який характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк також має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» із прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 22.12.2011). Цей довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним із найвищих рейтингів, які присвоюють банкам, що працюють на українському ринку.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Visa є глобальною платіжною системою, яка забезпечує доступ держателям карток, торгово-сервісним закладам, фінансовим і урядовим закладам у понад 200 країнах світу до швидкої, безпечної та надійної мережі електронних платежів. Електронні платежі здійснюються шляхом глобальної інноваційної процесингової системи VisaNet, яка спроможна обробляти понад 20 000 транзакцій за секунду, забезпечуючи захист від шахрайства для користувачів і гарантії здійснення платежів для торгово-сервісних підприємств. Visa не є банком, не випускає платіжні картки, не встановлює комісію або відсоткові ставки для користувачів, а також не надає кредити держателям карток. В свою чергу, інноваційні рішення Visa дозволяють фінансовим організаціям пропонувати своїм клієнтам широкий вибір фінансових інструментів, у тому числі дебетові, передплачені та кредитні карткові продукти.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
Тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua