Меню

Архів новин
Спеціальна послуга від Піреус Банку для програмістів
20 Червня 2012

Піреус Банк в Україні запропонував спеціальний тарифний пакет «Для програмістів». «Відтепер юридичні та фізичні особи – підприємці, які займаються розробкою програмного забезпечення, зможуть безкоштовно вносити грошові кошти на поточний рахунок, а також за вигідними тарифами знімати готівкові кошти з поточного рахунку та продавати іноземну валюту», - говорить керівник управління малого та середнього бізнесу Піреус Банку в Україні Павло Груша.

Умови обслуговування клієнтів у рамках тарифного пакету «Для програмістів» від Піреус Банку – одні з найвигідніших на ринку. Так, відкриття, а також закриття рахунку безкоштовне, щомісячна вартість ведення рахунку мінімальна – лише 35 грн. для рахунків у національній та іноземній валютах. Банк не нараховує плату за користування тарифним пакетом у разі відсутності операцій на поточному рахунку протягом розрахункового періоду. Передбачена також мінімальна абонентська плата за виконання операцій за допомогою системи дистанційного обслуговування електронних платежів Piraeus Online Banking.

Pavel Grusha, Piraeus Bank in Ukraine manager of SME division:

Павло Груша, керівник управління малого та середнього бізнесу Піреус Банку в Україні: "Ще однією перевагою тарифного пакету від Піреус Банку є пільгові умови перерахування коштів у національній валюті з поточного рахунку клієнта на рахунки фізичних осіб з метою подальшого зняття готівкових коштів, в тому числі й за допомогою платіжної карти."

«Ми створили спеціальний продукт «Для програмістів» із урахуванням їхніх потреб, - говорить Павло Груша. – Серед наших клієнтів є багато підприємців, які займаються розробкою програмного забезпечення по закордонним контрактам. Користуючись новим тарифним пакетом, вони зможуть конвертувати валютну виручку, що надходить на їхні рахунки, в гривню і в подальшому використовувати її для безготівкового перерахування на поточний рахунок фізичної особи для безкоштовного зняття готівкових коштів. Оскільки вартість вищезазначених операцій достатньо критична, ми запропонували одні з найвигідніших умов на ринку».

Для клієнтів, що обрали цей тарифний пакет, найбільш важлива оптимальна вартість обслуговування, наявність усіх необхідних послуг в одному пакеті, зрозумілі та лояльні тарифи, а також швидкість проведення операцій.

«Оскільки я маю відкритий рахунок в Піреус Банку як фізична особа і користуюсь системою інтернет-банкінгу Winbank, це, у сукупності зі спеціальним тарифним пакетом «Для програмістів», дозволяє мені уникнути зайвих витрат як на розрахунково-касове обслуговування, так і на переміщення між банківським відділенням та офісом», - говорить приватний підприємець Олександр Білоус.

Скористатися новою послугою можна в усіх відділеннях банку. Детальну інформацію про тарифний пакет можна отримати, звернувшись до Контакт-центру Піреус Банку 0 800 30 888 0 (цілодобово. безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України)

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 47,5 млрд. євро і власним капіталом 3 млрд. євро (станом на 31.03.2012). Заснований у 1916 г., Піреус Банк здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, на Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банк (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Чисті активи Піреус Банку в Україні станом на 1 червня 2012 року складають 3,5 млрд. грн., уставний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал - 837 млн. грн.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 29.05.2012), який характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк також має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» із прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 22.12.2011). Цей довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним із найвищих рейтингів, які присвоюють банкам, що працюють на українському ринку.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
Тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua