Меню

Архів новин
Піреус Банк в Україні запустив послугу мобільного банкінгу для Android та iOS
11 Травня 2012

З травня 2012 року усі користувачі системи онлайн-банкінгу Winbank можуть завантажити на свої смартфони або планшети, що працюють на платформах Android та iOS, мобільну версію інтернет-банкінгу від Піреус Банку Winbank Mobile.

Підключитись до Winbank Mobile дуже легко: для цього потрібно зайти на Android Market або Apple Store та безкоштовно завантажити додаток. Для входу клієнт використовує свій логін та пароль для доступу у Winbank. Сторонні особи не можуть отримати доступ до рахунків користувача, оскільки Winbank Mobile не запам’ятовує особисті дані клієнта, а завдяки використанню SSL сертифікатів та OTP (одноразовых паролів) всі операції є цілком захищеними.

За допомогою Winbank Mobile користувачі можуть цілодобово:

  • контролювати кошти на своїх рахунках;
  • сплачувати за товари та послуги в межах України без комісії банку;
  • безкоштовно переказувати кошти між власними рахунками;
  • проводити платежі за кордон;
  • знайти банкомат чи відділення Піреус Банку на мапі.

“Розвиток та вдосконалення системи інтернет-банкінгу є стратегічним завданням для Піреус Банку в Україні, адже наші клієнти стають все більш мобільними та їхні вимоги до банківського обслуговування зростають. Відтепер користувачі Winbank зможуть дистанційно керувати своїми коштами і через мобільні пристрої. Це дуже легко та зручно, адже платформа, на якій розроблений Winbank Mobile, отримала низку європейських нагород за інноваційність, безпеку та зручність інтерфейсу», - розповів Іліас Музакіс, заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні.

Іліас Музакіс, заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні:

Іліас Музакіс, заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні: "Наші клієнти стають все більш мобільними та їхні вимоги до банківського обслуговування зростають. Тож відтепер користувачі Winbank зможуть дистанційно керувати своїми коштами і через мобільні пристрої»

Winbank Mobile для Android можна завантажити за посиланням
Winbank Mobile для iOS можна завантажити за посиланням

Детальну інформацію щодо Winbank Mobile можна отримати на сайті Піреус Банку в Україні або за телефоном Контакт-центру банку 0 800 308 8 80 (цілодобово, безкоштовно в межах України зі стаціонарних телефонів).

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 49,4 млрд євро (станом на 31.12.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 28.04.2012), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади.

Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 22.12.2011). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
Тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua