Меню

Архів новин
З 2 квітня змінюються тарифи на запит балансу в банкоматах Піреус Банку
28 Березня 2012

Шановні клієнти! З 2 квітня будуть змінені тарифи на запит балансу у банкоматах Піреус Банку в Україні для таких рахунків:

  • поточний рахунок «Вільний доступ»
  • «Поточний» рахунок
  • поточний рахунок «Для тих, хто в морі»
  • Зарплатні рахунки «Зарплатний 2» та «Зарплатний 3»
  • поточні пенсійні рахунки та рахунки для отримання грошової допомоги фізичних осіб
  • «Поточний рахунок з карткою (для суб’єктів господарювання)»

Для усіх вищезазначених рахунків перший запит балансу в банкоматах Піреус Банку в Україні за добу залишиться безкоштовним, вартість послуги за усі наступні запити протягом доби становитиме 50 коп за кожний запит.

Будь-ласка, зверніть увагу, що для рахунків «Пенсійний» перші два запити балансу у банкоматах Піреус Банку в Україні за добу будуть безкоштовними, вартість послуги за всі наступні запити протягом доби становитиме 50 коп за кожний запит.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 55,6 млрд євро і регуляторним капіталом 3,1 млрд євро (станом на 30.09.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 02.03.2012), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 22.12.2011). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Андрій Сахно
тел./факс: +38(044)495-8888
e-mail: asakhno{at}piraeusbank.ua