Меню

Архів новин
Увага! З 19 березня змінюються тарифи на послугу SMS-інформування, та будуть внесені відповідні зміни у Правила обслуговування поточних рахунків фізичних осіб
20 Березня 2012

З 19 березня будуть змінені тарифи на SMS-інформування для наступних рахунків:

  • рахунок «Вільний доступ», "Поточний рахунок", «Зарплатний рахунок 2», «Зарплатний рахунок 3» - вартість послуги становитиме 5 грн. на місяць для карток VISA Classic (VISA Gold – 0 грн.)
  • поточний рахунок «Для тих, хто в морі» - вартість послуги становитиме 5 грн. на місяць
  • рахунок «Пенсійний» - вартість послуги становитиме 3 грн. на місяць

Будь-ласка, ознайомтесь з Повним переліком змінених тарифів на SMS-інформування.

Також звертаємо Вашу увагу на те, що з 19 березня змінюються "Правила відкриття, використання і обслуговування поточних рахунків фізичних осіб у національній та іноземній валютах. Умови користування платіжною карткою", що стосуються послуги SMS-інформування.

Шановні клієнти! Будь-ласка, зверніть увагу, що при підключені послуги SMS-інформування до 19 березня 2012 р. діючі тарифи на цю послугу залишаться незмінними до кінця строку дії картки.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 55,6 млрд євро і регуляторним капіталом 3,1 млрд євро (станом на 30.09.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 13.02.2012), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 22.12.2011). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Андрій Сахно
тел./факс: +38(044)495-8888
e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua