Піреус Банк пропонує новий вигідний депозит «Різдвяний настрій»
02 Грудня 2011

Напередодні новорічних свят Піреус Банк в Україні запропонував своїм клієнтам депозит «Різдвяний настрій» з привабливими умовами. Депозит можна відкрити у гривнях, доларах США та євро, відсотки за вкладом нараховуються та виплачуються одночасно з відкриттям депозиту. Найпривабливіші умови за депозитом «Різдвяний настрій» Піреус Банк пропонує по двох-місячному вкладу у гривнях – 20% річних.

«Наразі клієнти банків надають перевагу короткостроковому розміщенню своїх коштів, обираючи максимальну дохідність депозиту у поєднанні з надійністю банківської установи. Банки, у свою чергу, переглядають відсоткові ставки за депозитами у сторону їх підвищення. Піреус Банк, розуміючи потреби клієнтів, пропонує депозит «Різдвяний настрій» із підвищеною дохідністю. Ця пропозиція є однією з найпривабливіших серед передноворічних депозитних програм, які надають банки сьогодні, враховуючи те, що відсотки клієнт отримує авансом, тобто в день розміщення вкладу», – розповів заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні Олександр Гниленко.

Скористайтесь шансом отримати 20% річних авансом за вкладом у гривнях на 2 місяці. Створіть собі різдвяний настрій!

Створіть собі різдвяний настрій!

Крім того, з 1 грудня 2011 року Піреус Банк підвищив на 3 п.п. ставки за депозитами «Стандартний» та «Пенсійний» у гривнях на строк 1 місяць. Відтепер ставки за 1-місячним депозитом «Стандартний» становлять до 15,5% річних у гривні, за депозитом «Пенсійний» - до 16% річних у гривні.

Поряд з високою дохідністю, одна з ключових переваг розміщення вкладу в Піреус Банку - надійність. Завдяки збільшенню статутного капіталу на 785 млн грн., Піреус Банк в Україні має одні з найкращих показників надійності серед банківських установ, що здійснюють свою діяльність в Україні. Так, коефіцієнт адекватності регулятивного капіталу банку станом на 01.12.2011 складає 22,7%, що удвічі перевищує відповідний норматив Національного банку України; показник миттєвої ліквідності банку становить 165,3%, що більш ніж у 8 разів перевищує норматив НБУ; коефіцієнт поточної ліквідності банку – 159% – практично учетверо перевищує норматив. Прибуток Піреус Банку за підсумками третього кварталу 2011 року склав 15,5 млн грн.

З березня 2009 року Піреус Банк в Україні зберігає найвищий рівень надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного кредитного агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє підтвердження рейтингу відбулось 27 жовтня 2011 р.). Банк також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 55 млрд 550 млн євро і регуляторним капіталом 3 млрд 100 млн євро (станом на 01.10.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.
В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21 червня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Андрій Сахно