Меню

Архів новин
Піреус Банк підвищив ставки по вкладах у гривні для приватних клієнтів
03 Листопада 2011

З 3 листопада 2011 Піреус Банк в Україні пропонує клієнтам підвищені ставки по всіх видах депозитів у гривні:

  • Депозит «СТАНДАРТНИЙ» з виплатою відсотків щомісячно або наприкінці терміну дії депозиту, на строк від 1 до 12 місяців у гривні - до 16,5% річних.
  • Депозит «БЕРИ ВИЩЕ» зі ставокю, що зростаю щомісячно та можливістю повного дострокового зняття грошей зі збереженням нарахованих відсотків. Депозит можна розмістити на термін від 3-х до 12-ти місяців. При цьому, при розміщенні депозиту на 12 місяців ставка за перший місяць складе 12,5% річних, за останній - 18% річних.
  • Депозит «ВІДСОТКИ НАПЕРЕД» з виплатою відсотків авансом в день укладення депозитного договору, на термін 3 місяці (з відсотковою ставкою 13% річних) і 6 місяців (з відсотковою ставкою 14% річних).
  • Депозит «ПЕНСІЙНИЙ» з відсотковою ставкою на 0,5% вище ставки стандартних депозитів і виплатою відсотків щомісячно або наприкінці терміну дії депозиту, на строк від 1 до 12 місяців і відсотковою ставкою до 17% річних.

Банк також підвищив відсоткові ставки по ощадних рахунках у гривні. Тепер клієнти можуть розміщувати вільні кошти на рахунок «Вільний доступ» з відсотковою ставкою до 8% річних (відсотки нараховуються щомісяця на залишок коштів на рахунку), а також на рахунок «Вільний» з відсотковою ставкою 9% річних.

«Дотримуючись ринкових тенденцій, протягом жовтня 2011 р. Піреус Банк, так само як і багато інших гравців банківського ринку, переглянув рівень відсоткових ставок за депозитними продуктами в бік їх підвищення. На сьогодні прибутковість наших депозитних продуктів є в цілому конкурентоспроможною, а в порівнянні з багатьма іноземними банками - це одні з кращих пропозицій на ринку. Такі дії відповідають стратегічним завданням банку до кінця поточного року - активне нарощування як кредитного портфеля, так і депозитної ресурсної бази, в першу чергу, за рахунок роботи з фізичними особами», - розповів заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні Олександр Гниленко.

Олександр Гниленко, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні:

Олександр Гниленко, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "На сьогодні прибутковість наших депозитних продуктів є в цілому конкурентоспроможною, а в порівнянні з багатьма іноземними банками - це одні з кращих пропозицій на ринку"

Одна з ключових переваг розміщення вкладу в Піреус Банку - надійність. Завдяки нещодавньому збільшенню статутного капіталу на 785 млн грн., Піреус Банк в Україні має один з найбільш високих показників надійності серед банківських установ, що здійснюють свою діяльність в Україні. Так, станом на 01.11.2011 банк має показник адекватності капіталу на рівні 21,23%, що більш ніж в 2 рази перевищує норматив НБУ, показник миттєвої ліквідності - 144% (більш ніж у 7 разів перевищує норматив НБУ), поточної ліквідності - 145% (у 3,6 рази вище нормативного значення). «Сьогодні Піреус Банк в Україні дуже добре капіталізований», - розповів в.о. голови правління банку В'ячеслав Коваль.

З березня 2009 року Піреус Банк в Україні зберігає найвищий рівень надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного кредитного агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє підтвердження рейтингу відбулося 4 жовтня 2011 р.). Банк також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. 

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 57 млрд 69 млн євро і регуляторним капіталом 3 млрд 500 млн євро (станом на 30.06.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.
В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків – кредитування бізнесу та іпотечне кредитування.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги. 

Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21 червня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Андрій Сахно
тел./факс: +38(044)495-8888
e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua