Меню

Архів новин
Відтепер Піреус Банк кредитує купівлю житла на первинному ринку під заставу нерухомості, що належить позичальнику
10 Жовтня 2011

Тепер, маючи квартиру або будинок із земельною ділянкою на вторинному ринку, можна покращити свої житлові умови, придбавши помешкання у новому домі або житловому комплексі в кредит під заставу вже існуючої нерухомості. У жовтні 2011 року Піреус Банк запропонував новий іпотечний продукт - кредити на житло на первинному ринку під заставу нерухомості на вторинному ринку, що належить позичальнику або майновому поручителю.

«Іпотечне кредитування є одним з пріоритетних напрямів у роздрібному бізнесі Піреус Банку в Україні, саме тому ми приділяємо велику увагу розробці нових іпотечних пропозицій з привабливими умовами. Так, нещодавно Піреус Банк увійшов до ТОП-10 банків за найвигіднішими умовами кредитування житла згідно рейтингу журналу «Контракти», - розповів Дмитро Мусієнко, член правління, директор департаменту мережі філій Піреус Банку в Україні. – Нова іпотечна пропозиція від банку – кредитування купівлі житла на первинному ринку під заставу нерухомості на вторинному ринку строком до 20-ти років, зі ставкою кредитування 16-16,5% річних у гривні (в залежності від первинного внеску)».

Дмитро Мусієнко, член правління, директор департаменту мережі філій Піреус Банку в Україні:

Дмитро Мусієнко, член правління, директор департаменту мережі філій Піреус Банку в Україні: "Нова іпотечна пропозиція банку - кредитування купівлі житла на первинному ринку під заставу нерухомості на вторинному ринку зі ставкою від 16% річних на строк до 20-ти років"

Клієнти можуть обрати як ануїтетний, так і стандартний метод погашення кредиту. Максимальна сума кредиту становить 70% від вартості житла, що належить позичальнику або майновому поручителю (але не більше ніж 100% від вартості нерухомості на первинному ринку). Одноразова комісія за видачу кредиту становить 1,5%, інших прихованих комісій або платежів немає.

Піреус Банк також пропонує кредит на купівлю житла на вторинному ринку зі ставкою 16-16,5% річних у гривні, а також декілька спеціальних іпотечних програм, розроблених спільно із забудовниками, зі зниженими ставками кредитування (від 12% річних у гривні).

Більше інформації стосовно нової іпотечної пропозиції від Піреус Банку можна знайти на офіційному сайті банку, зателефонувавши до Контакт-центру (0 800 30 888 0) або відвідавши будь-яке відділення Піреус Банку в Україні.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 57 млрд 69 млн євро і регуляторним капіталом 3 млрд 500 млн євро (станом на 30.06.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків – кредитування бізнесу та іпотечне кредитування.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 04.10.2011), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21 червня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

13 вересня 2011 р. ДКЦПФР зареєструвала збільшення статутного капіталу Піреус Банку в Україні на 785 млн грн. до 1,628 млрд грн. Завдяки цьому банк має один з найвищих показників достатності капіталу серед банківських установ, що здійснюють діяльність в Україні.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Андрій Сахно
тел./факс: +38(044)495-8888
e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua