Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до ТОП-10 банків з найбільш вигідними умовами кредитування житла
26 Вересня 2011

Рейтинг найбільш вигідних банківських пропозицій на кредитування житла на вторинному ринку опублікований у діловому виданні «Контракти» №38 від 19.09.2011. Іпотечна програма від Піреус Банку в Україні визнана журналом як одна за найбільш вигідних пропозицій на ринку кредитування житла.

Наразі Піреус Банк пропонує кредити на придбання житла на вторинному ринку зі ставкою 16-16,5% річних у гривні (в залежності від початкового внеску), строком до 20-ти років та можливістю дострокового погашення кредиту без штрафних санкцій. Мінімальний початковий внесок становить 30% від вартості житла.

Клієнти можуть обрати як стандартний, так і ануітетний метод погашення кредиту. Комісія банку за видачу кредиту становить 1,5% і сплачується одноразово, інших комісій або прихованих платежів немає.

«Іпотечне кредитування є пріоритетним напрямком у роздрібному бізнесі Піреус Банку, тому ми пропонуємо привабливі умови для приватних осіб, що бажають придбати житло, а також вигідні програми співпраці для агенцій нерухомості, – розповів член правління банку, директор департаменту мережі філій Дмитро Мусієнко. – Крім стандартної іпотечної програми, Піреус Банк також пропонує і спеціальні кредитні програми спільно із забудовниками з пільговими ставками від 12% річних».

Дмитро Мусієнко, член правління, директор департаменту мережі філій Піреус Банку в Україні: "Іпотечне кредитування є пріоритетним напрямом у роздрібному бізнесі Піреус банку в Україні"

На даний момент діють вже чотири подібних програми – на купівлю будинків у коттеджних містечках неподалік від Києва, а також на купівлю квартир у нових житлових комплексах у Харкові, «Банк планує і надалі збільшувати кількість подібних програм співробітництва з забудовниками», – додав пан Мусієнко.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 57 млрд 69 млн євро і регуляторним капіталом 3 млрд 500 млн євро (станом на 30.06.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.
В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків – кредитування бізнесу та іпотечне кредитування.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 06.09.2011), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21 червня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Андрій Сахно
Тел./Факс: +38(044)495-8888
e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua