Піреус Банк суттєво поліпшив депозитні умови для приватних клієнтів
03 Листопада 2011

З 1 вересня 2011 Піреус Банк в Україні пропонує клієнтам нові покращені умови розміщення коштів на депозитах банку: підвищені відсоткові ставки, розширений перелік валют, нові строки розміщення вкладів і можливість дострокового зняття депозиту. Банк пропонує наступні депозитні програми:

• Депозит «СТАНДАРТНИЙ» з виплатою відсотків щомісячно або наприкінці терміну дії депозиту, на строк від 1 до 12 місяців у гривні (до 14,5% річних), євро (до 6% річних) або доларах США (до 8% річних)
  • Депозит «БЕРИ ВИЩЕ» з щомісячно зростаючою ставкою і можливістю повного дострокового зняття грошей зі збереженням нарахованих відсотків. Депозит можна розмістити на строк від 3-х до 12-ти місяців. При цьому, при розміщенні депозиту на 12 місяців ставка за останній місяць складе 18% у гривні, 10% доларах США, 8% у євро
  • Депозит «ВІДСОТКИ НАПЕРЕД» з виплатою відсотків авансом у день укладення депозитного договору, на строк 3 і 6 місяців у гривні, доларах США і євро
  • Депозит «ПЕНСІЙНИЙ» з відсотковою ставкою на 0,5% вище ставки стандартних депозитів і виплатою відсотків щомісячно або наприкінці терміну дії депозиту, на строк від 1 до 12 місяців у гривні (до 15% річних), доларах США (до 8,5 % річних) та євро (до 6,5% річних).

«Піреус Банк підвищив відсоткові ставки за всіма депозитами для приватних клієнтів, розширив перелік валют, в яких можна оформити вклад, і продовжив строки розміщення вкладів за депозитами«Бери вище» і «Відсотки наперед», - розповів заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні Олександр Гниленко. - Крім привабливих ставок за депозитами, Піреус Банк пропонує можливість відкриття вкладу на ім'я третьої особи, а також оформлення міжнародної платіжної картки VISA і можливість знімати відсотки за вкладом через банкомат».

Одна з ключових переваг розміщення вкладу в Піреус Банку - надійність. Починаючи з 2009 року, Піреус Банк в Україні зберігає найвищий рівень надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного кредитного агентства «Кредит-Рейтинг»; останнє підтвердження рейтингу відбулося 2 липня 2011 року. Банк також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 56 млрд 628 млн євро і регуляторним капіталом 4 млрд 300 млн євро (станом на 31.03.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.
В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків – кредитування бізнесу та іпотечне кредитування.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 02.08.2011), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21 червня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Андрій Сахно