Меню

Архів новин
Піреус Банк проводить спільну акцію з журналом «Личный Счет»
26 Серпня 2011

Піреус Банк в Україні оголошує про проведення спільної акції з журналом «Личный Счет». Кожен читач, який придбав журнал з 22 серпня по 31 жовтня 2011 року та відправив заповнену анкету на вказану у журналі адресу, або оформив передплату на журнал «Личный Счет» у цей період, візьме участь у розіграші карт Visa Gold та пакету послуг «Золотий Рахунок» від Піреус Банку в Україні.

Пакет «Золотий Рахунок» включає в себе:

  • Безкоштовне відкриття та 2-х річне обслуговування картки Visa Gold
  • Безкоштовне відкриття ощадного рахунку «Вільний доступ» (з нарахуванням до 7% річних у гривні на залишок на рахунку)
  • Безкоштовне підключення та користування Інтернет-сервісом «Піреус Онлайн Банкінг»
  • Безкоштовне підключення SMS-банкінгу

Всього серед учасників акції будуть розіграні 250 пакетів «Золотий Рахунок».

«Мета спільної акції - надати потенційним клєінтам можливість оцінити переваги картки Visa Gold та інтернет-сервісу «Піреус Онлайн Банкінг», - підкреслив керівник департаменту маркетингу Піреус Банку в Україні Роман Лісняк.

«Мета спільної акції - надати потенційним клєінтам можливість оцінити переваги картки Visa Gold та інтернет-сервісу «Піреус Онлайн Банкінг», - підкреслив керівник департаменту маркетингу Піреус Банку в Україні Роман Лісняк. 

«Підтримуючи акцію журналу «Личный Счет», ми хочемо, перш за все, надати потенційним клєінтам можливість оцінити переваги картки Visa Gold та інтернет-сервісу «Піреус Онлайн Банкінг», - підкреслив керівник департаменту маркетингу Піреус Банку в Україні Роман Лісняк. – так, інтернет-банкінг від Піреус Банку дозволяє здійснювати будь-які платежі в межах України без комісії; підключення та обслуговування у системі онлайн-банкінгу безкоштовне».

Детальніше про умови акції

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 56 млрд 628 млн євро і регуляторним капіталом 4 млрд 300 млн євро (станом на 31.03.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.
В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків – кредитування бізнесу та іпотечне кредитування.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги. 

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 02.08.2011), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21 червня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

«Личный Счет» - щомісячний журнал про особисті фінанси. Видання входить до ВД «Галицькі контракти». Перший номер журналу вийшов друком у вересні 2004 року. Наклад видання - 78 900 екземплярів.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Андрій Сахно
Тел./Факс: +38(044)495-8888
e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua