Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до кількох номінацій рейтингу «50 провідних банків України - 2020»
23 Липня 2020

За результатами щорічного рейтингу «50 провідних банків України - 2020» Піреус Банк увійшов до ТОП-10 у трьох номінаціях, а саме - «Інтернет-Банкінг», «Кращий фінансовий директор» і «Кращий ТОП-менеджер».

Піреус Банк увійшов до десятки кращих банків в номінації «Інтернет-Банкінг» і посів 8-у позицію. При розрахунку рейтингу враховувалася наступні показники: кількість клієнтів, які активували повний інтернет-доступ до управління рахунком; функціонал інтернет-банкінгу (можливість здійснювати платежі; можливість поповнення депозиту; можливість погашення кредиту; можливість надання принтскрін-квитанції; можливість отримання виписки за рахунком; можливість оформлення кредитних заявок; можливість онлайн-переказу грошей на інший рахунок, відкритий у банку; можливість онлайн- переказу грошей на рахунок, відкритий в іншому банку; можливість здійснення SWIFT- переказів через веб-сайт банку; можливість зняття грошей у банкоматі без картки; можливість оплати комунальних послуг); наявність адаптованого веб-сайту для відвідування з мобільних пристроїв.

У номінації «Кращий фінансовий директор» Тетяна Васильєва посіла 5-е місце. Претенденти в даній номінації були обрані грунтуючись на результатах голосування представників банків, які взяли участь в анкетуванні «50 провідних банків України».

Також голова правління Піреус Банку Сергій Наумов, увійшов до переліку переможців номінації «Кращий ТОП-менеджер». Список лідерів даного рейтингу розраховувався на основі голосування представників банків, які взяли участь в анкетуванні «50 провідних банків України».  Крім загальної кількості голосів при визначенні кращого топ-менеджера враховувались якісні показники діяльності очолюваного ним банку - приріст активів за рік, фінансовий результат установи, оцінка діяльності, яку виставляє Нацбанк, а також наявність стратегії.

Рейтинг «50 провідних банків України - 2020» формувався на підставі квартальної, річної звітності, а також внутрішньої інформації банків, що надається спеціально для рейтингу, яка включала в себе більш ніж 120 показників.