Меню

Архів новин
УВАГА! Важлива інформація для клієнтів!
18 Березня 2020

Шановні клієнти та партнери,

 звертаємося до вас задля інформування щодо роботи Піреус Банку на період карантину. Беручи до уваги ситуацію, що склалася у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19, Піреус Банк уже запровадив ряд заходів задля максимального убезпечення клієнтів, та працівників банку.

 Просимо поставитися із розумінням до вимушено-запроваджених змін, що діятимуть з 18.03.2020 до 03.04. 2020 та планувати діяльність керуючись нижченаведеною інформацією:

  • головний офіс та відділення Піреус Банку працюватимуть з 10:00 до 17:00;
  • максимальна кількість клієнтів, які можуть одночасно перебувати у відділенні становитиме 3 людини.

Для вашої особистої зручності, забезпечення максимальної безпеки вашого особистого здоров'я і благополуччя наших співробітників ми рекомендуємо вам:

  • максимально проводити необхідні операції через дистанційні канали обслуговування, без відвідування відділень: інтернет-банкінг WinBank, IFobs;
  • розраховуйтеся карткою, аби обмежити контакт із готівкою;
  • організовуйте бізнес-зустрічі за допомогою Skype або інших каналів зв’язку.

 Звертаємо увагу, що усі безготівкові операції клієнтів проводяться у стандартному режимі.

Якщо виникли питання чи складнощі, будь ласка, звертайтеся до контакт-центру. Наші спеціалісти цілодобово радо допоможуть вам у вирішенні питань.

 Нагадаємо, що органами влади запроваджено превентивні заходи задля безпеки населення. Тож, просимо вас відповідально поставитись до цього та дотримуватися усіх рекомендацій МОЗ, ВООЗ.

Банк уважно стежить за ситуацією та вказівками органів державної влади і готовий, за необхідності, до впровадження подальших відповідних заходів задля охорони здоров'я наших працівників та клієнтів.

 Будемо здорові та на постійному зв’язку!

 Контакт-центр: 0-800-30-888-0 (дзвiнки в межах України безкоштовнi).

Skype: Piraeusbank.connect