Меню

Архів новин
Піреус Банк запровадив спеціальні умови обслуговування для фізичних та юридичних осіб у Львові
18 Червня 2019

Піреус Банк, що є частиною міжнародної грецької фінансової групи, запровадив спеціальні умови обслуговування для фізичних та юридичних осіб  у Львові із нагоди дня народження  відділення в оновленому форматі, виконаному в корпоративному стандарті групи Піреус Банку. Святкування  пройде 18 червня у місті Лева за адресою: вул Героїв УПА, 76.

Тож, для бізнес -клієнтів Піреус Банк пропонує  безкоштовне відкриття та обслуговування протягом 3-х місяців  поточних рахунків у національній та іноземній валютах за тарифним пакетом International. Акція діє до 30.09.2019 року. 

Для приватних клієнтів, які  завітають до відділення у день відкриття та протягом наступного тижня, а саме з 18.06.2019 по 27.06.2019, , Банк  запровадив збільшену на 0,75% річних  процентну ставку за депозитом «Європейський» у гривні  на будь-який термін незалежно від суми вкладу. Також, клієнти, що  придбають будь-який банківський продукт протягом цього терміну, візьмуть участь у безпрограшній лотереї подарунків. 

Окрім спеціальних пропозицій, у день відкриття, 18 червня, на усіх гостей відділення чекає святкова атмосфера, приємні сюрпризи та частування.