Меню

Архів новин
Розраховуйтеся карткою Visa від Піреус Банку та вигравайте поїздку на Зимові Олімпійські ігри
16 Листопада 2017

Власники карток Visa Піреус Банку отримали можливість виграти одну із трьох поїздок на двох на Зимові Олімпійські ігри-2018 у Пхенчхан (Південна Корея) від Visa Int., розраховуючись за допомогою карток за товари та послуги.

Згідно з умовами акції, кожна поїздка включає у себе – два перельоти Київ-Сеул-Київ, проживання 5 дн.(4 н.) у готелі категорії Delux на двох на базі сніданків, 2 квитки на заходи Олімпійських ігор, трансфери, підтримку та ін.

Також держателі карток Visa Піреус Банку мають можливість виграти один із 150 сертифікатів на 2000 грн. кожний на спортивні товари у мережі магазинів Megastore (megastore.ua).

Для того, щоб взяти участь у розіграшах, держателі карток Visa Піреус Банку повинні у період дії акції розрахуватися карткою, зберегти чек та зареєструвати його на реєстраційній сторінці сайту visa.com.ua. У розіграші поїздок на Олімпійські ігри візьмуть участь усі оплати, зареєстровані до 20.12.17 р., у розіграші сертифікатів – до 15.01.18 р. Розіграші відбудуться 22.12.17 р. та 22.01.18 р. відповідно.

"Піреус Банк – постійний партнер Visa і підтримує всі акції компанії, а наші клієнти мають змогу виграти чудові призи. Так, нещодавно наш клієнт виграв автомобіль. Тож, бажаємо удачі всім нашим клієнтам у виграші поїздки на Зимові Олімпійські ігри», - прокоментувала керівник карткового бізнесу Піреус Банку Олена Горлушко.