Меню

Архів новин
Піреус Банк і «Концерн Хлібпром» підписали кредитну угоду
22 Березня 2017

Піреус Банк і «Концерн Хлібпром» підписали кредитну угоду із загальним лімітом 100 млн. грн. у березні 2017 року. Про це повідомила прес-служба банку.

У «Хлібпромі» отримання нового фінансування сьогодні оцінюють, як свідчення довіри кредиторів до компанії та результат її позитивної репутації на борговому ринку. І відзначають в цілому відновлення ринку кредитування та інвестиційної привабливості українських підприємств.

«Ми раді початку співробітництва з «Концерном Хлібпром» – одним із лідерів ринку хлібопекарської продукції та прогресивним галузевим оператором, – прокоментував директор Західного регіону Піреус Банку Мар’ян Шабатура. – Зазначений проект підтверджує прагнення нашого банку брати активну участь у розвитку української економіки в цілому та Західного регіону країни зокрема. Про це також свідчать плани банку зі збільшення кредитного портфелю на 120%. Для Піреус Банку закономірним є співпраця з таким підприємством, адже для банку є стратегічно-важливим робота не лише з підприємствами агросектору, але й із суміжними переробною та харчовою галузями, які вже сьогодні демонструють хорошу динаміку зростання, є інвестиційно привабливими та мають перспективи подальшого зростання».