Меню

Архів новин
Піреус Банк виступив партнером X Міжнародного молочного конгресу
09 Березня 2017

Піреус Банк виступив партнером X Міжнародного молочного конгресу, що проходив 2-3 березня 2017 року у Києві. Цьгоріч у конгресі взяло участь більше 1500 тис. учасників – менеджерів і фахівців молочних господарств, переробних компаній, експертів галузі, представників влади, галузевих об'єднань, міжнародних організацій та фінансових установ.

Відвідувачі мали можливість ознайомитися з торговою інформацією, налагодити контакти, порівняти та об’єктивно оцінити ринкові пропозиції галузевих компаній та банків.

Представники Піреус Банку надавали професійні консультації, презентували банківські продукти, що допоможуть реалізувати бізнес-ідеї малих і середніх підприємств, адже підтримка агросектору є стратегічно-важливим направленням бізнесу для банку.

Додатково були представлені акційні умови по фінансуванню учасників Асоціацій та спільні умови по партнерській співпраці - фінансуванню аграріїв від Піреус Банку на купівлю продукції від компанії КУН-Україна. Додатково досягнуто домовленість щодо розроблення спільних дій та заходів з компанією «Дикун» щодо просування фінансових інструментів банку для учасників Асоціацій.