Піреус Банк знизив процентні ставки по кредитах для малого і середнього бізнесу
27 лютого 2017

Піреус Банк знизив процентні ставки для малого і середнього бізнесу (МСБ), завдяки чому мінімальна ставка для представників малих і середніх підприємств є однією з найнижчих на ринку і становить 18% річних в гривні. Ставки були знижені на такі продукти як: поновлювана кредитна лінія на поповнення оборотного капіталу, кредит на фінансування оборотного капіталу підприємств АПК, кредит на придбання сільськогосподарської техніки та обладнання.

Кредитування малих та середніх підприємств є стратегічним напрямком для Піреус Банку і, розуміючи весь потенціал даного напрямку для економіки країни, банк завжди прагне відповідати очікуванням клієнтів, пропонуючи прості і зрозумілі продукти, знижуючи ставки, оперативно надаючи кредитні кошти і будучи завжди відкритим до діалогу з клієнтами на всіх щаблях управлінської драбини.

«Зниження ставок - зважений і усвідомлений крок назустріч бізнесу, що сприятиме збільшенню кількості кредитів та допоможе реалізувати бізнес-ідеї підприємств з фінансовою підтримкою від надійного іноземного банку», - прокоментувала Світлана Ніскоклон, керівник управління по роботі з малим та середнім бізнесом Піреус Банку.