Меню

Архів новин
Піреус Банк взяв участь в агровиставці «Зернові технології», Agro Animal Show і «Фрукти. Овочі. Логістика.»
20 лютого 2017

Піреус Банк взяв участь у міжнародних виставках: «Зернові технології», Agro Animal Show і «Фрукти. Овочі. Логістика», що проходили у Києві 15-18 лютого 2017.

За три дні виставки відвідало понад 19 тис. чоловік. Свої національні експозиції представили Франція, Німеччина, Нідерланди, Великобританія, Чехія, Данія і вперше - Австрія.

 

Відвідувачам представилася можливість отримати повну інформацію про ринок, ознайомитися з новими продуктами та технологіями, отримати торгівельну інформацію, налагодити контакти, порівняти та об'єктивно оцінити ринкові пропозиції.

Зі свого боку, представники Піреус Банку надавали професійні консультації та проводили індивідуальні презентації банківських продуктів і послуг для підприємств малого та середнього бізнесу, перш за все з аграрного сектору.

Учасники виставки мали можливість продемонструвати всі переваги своїх проектів, налагодити контакти з новими партнерами, визначити рівень попиту на товари і послуги для досягнення максимального ефекту від участі в такому заході.