Піреус Банк став лідером рейтингу «Топ-100 Рейтинг» у категорії «Кращий інвестиційний кредит»
18 Cічня 2017
Піреус Банк став лідером рейтингу «Топ-100 Рейтинг», підготованого порталом Delo.ua, у категорії «Кращий інвестиційний кредит», посівши перше місце у ТОП-20.
За результатами даного рейтингу, всього Піреус Банк вийшов на лідируючі позиції у 5-ти категоріях з представлених 9-ти: «Кращі банки для МСБ», «Кращий інвестиційний кредит», «Кращі умови по овердрафту», «Кращі кредитор на поповнення оборотних коштів», «Кращі пропозиції по РКО».

Так, Піреус Банк посів 4-у позицію у категоріях «Кращий банк для МСБ», «Кращий кредитор на поповнення оборотних коштів», а також обійняв 10-е місце у тематичних ренкінгах «Кращі умови по овердрафту» і «Кращі пропозиції по РКО».

«Стратегічним пріоритетом Піреус Банку в останні кілька років є сегмент малого та середнього бізнесу. Ми прагнемо стати найнадійнішим, професійним банком для підприємств малого та середнього бізнесу. На це спрямована вся наша команда і філософія подальшого розвитку банку. Ми пропонуємо затребувані продукти і послуги підприємствам даного сегменту за найпривабливішими умовами на банківському ринку. Правильність обраної стратегії у даному напрямку підтверджує і присутність банку у лідерах рейтингу «Топ 100», - прокоментував голова правління Піреус Банку Сергій Наумов.

Для визначення кращих банків у сегменті роботи з малим і середнім бізнесом Delo.ua досліджувало 6 категорій пропонованих продуктів серед 50 банків, а саме: РКО, овердрафт, кредит на поповнення оборотних коштів, Інвесткредит, еквайринг та депозити. Для виведення результату по кожній категорії розраховувався умовний показник її «вигідності» і кожен банк отримав певний бал за «вигідність» того чи іншого продукту. У підсумку, лідерами рейтингу стали ті банки, які надають максимальний спектр послуг за найбільш привабливими умовами.