Меню

Архів новин
Піреус Банк пропонує «Овердрафт беззаставний» з процентною ставкою від 19% річних
22 Грудня 2016

Піреус Банк пропонує продукт «Овердрафт беззаставний» для представників малого та середнього бізнесу (МСБ), диференційована ставка за яким складає від 19% річних, а стандартна від 21% річних. Даний продукт дозволяє підприємствам покривати касові розриви, що виникають в операційній діяльності і здійснювати платежі навіть за відсутності грошових коштів на рахунках.

Продукт «Овердрафт беззаставний» надається на наступних умовах: ліміт овердрафту від 500 тис. грн. до 3 млн. грн., сума овердрафту до 30% від середньомісячних оборотів по рахунку клієнта. Для отримання даного продукту, мінімальний термін діяльності підприємства на ринку має становити не менше 2-х років.

Крім того, для більшої зручності клієнта, Піреус Банк пропонує додатковий функціонал в сервісі Piraeus online banking «Червоне сальдо», завдяки якому, клієнт може направляти в банк платіжне доручення в гривні при відсутності коштів необхідних для цього доручення на момент його надходження до Банку. Здійснення платежу реалізується відразу ж після надходження коштів, достатніх для проведення даного платежу.

«Кредитування малого та середнього бізнесу - це один із основних бізнес напрямків роботи нашого банку. Розуміючи, що малий і середній бізнес це драйвер економіки, ми, як фінансова установа, повинні сприяти збільшенню його частки у ВВП країни. Наприклад, в країнах Європи валова додана вартість, вироблена малим і середнім бізнесом, становить понад 50%, а в Україні ця цифра ледве сягає 9% ВВП. Тому, виходячи з поточної економічної ситуації, Піреус Банк розробляє зручні та гнучкі банківські продукти з оперативними термінами розгляду, орієнтуючись на потреби бізнесу», - прокоментував голова правління Піреус Банку Сергій Наумов.