Меню

Архів новин
Піреус Банк посів лідируючі позиції в конкурсі «Фінансовий Оскар. Осінь 2016»
02 Листопада 2016

Діловий тижневик «Бізнес» представив результати конкурсу «Фінансовий Оскар. Осінь 2016», протягом якого експертне журі оцінювало лідерів фінансового ринку за підсумками першого півріччя 2016 року. За результатами конкурсу Піреус Банк посів лідируючі позиції в трьох номінаціях із семи: «Новий формат», «Кращий кредитний продукт» (роздрібний ринок), а також «Кращий продукт для аграріїв».

Так, Піреус Банк увійшов до трійки лідерів у номінації «Новий формат», поступившись лише двом найбільшим банкам України. Дана категорія віддана вміло реалізованим інноваціям у банківському секторі.

Також Піреус Банк увійшов до ТОП-10, посівши 7-е місце, в номінації «Кращий кредитний продукт» за впровадження ноу-хау на ринку кредитування населення.

Третя номінація, в ТОП-10 якої увійшов Піреус Банк, - «Кращий продукт для аграріїв» - сьогодні це один із важливих напрямків у банківському секторі та належить до кредитування реального сектору економіки.

«Піреус Банк увійшов до переліку лідерів тих номінацій, над удосконаленням продуктів і послуг яких, в основному, і працює банк, керуючись багаторічним досвідом українського та іноземного менеджменту банку: кредитний роздрібний продукт, кредитування малого та середнього бізнесу, зокрема аграріїв, а також впровадження інновацій у банківському секторі. Ми стали володарями Фінансового Оскара поряд з найбільшими банками України, що свідчить про наших серйозні наміри і ефективність зусиль, спрямованих на розвиток і зміцнення ринкових позицій нашого банку», - прокоментував голова правління Піреус Банку Сергій Наумов.

В цілому, рейтинг газети «Бізнес» представлено в 7-ми тематичних номінаціях серед банківських установ. Оцінювання проводилося у два етапи. На першому етапі конкурсу редакція Бізнесу проаналізувала результати діяльності фінустанов і динаміку їх розвитку за підсумками січень - червень 2016 г. А саме - результати діяльності банків у сфері кредитування, залучення депозитів, нарощування активів. На другому етапі конкурсу все вирішували оцінки членів експертного журі. Виставляючи свої оцінки, залучені Бізнесом експерти, керувалися як власною інтерпретацією результатів діяльності банків, так і суб'єктивними враженнями від роботи фінустанов.