Голова правління Піреус Банку С.Наумов зустрівся зі студентами Інституту Банківських технологій і бізнесу
01 Листопада 2016

Зустріч голови правління Піреус Банку Сергія Наумова зі студентами 5-го курсу Інституту Банківських технологій і бізнесу відбулася з ініціативи кафедри банківської справи 31 жовтня п.р.

Під час зустрічі С. Наумов розповів про свій професійний шлях та відзначив необхідність для майбутніх банкірів і фінансистів ставити перед собою чітку мету та досягати її наполегливою щоденною працею. Також на зустрічі учасники обговорили багато актуальних тем, зокрема професійність дій Національного Банку України у сфері регулювання валютного курсу, застосування інструментів стримування інфляційних процесів, підтримки стабільності національної грошової одиниці, стимулювання банків задля активізації кредитування реального сектору економіки.

Студенти розповіли про своє бачення основних перешкод для початку пожвавлення кредитування корпоративного сектору економіки, причини виникнення світової іпотечної кризи та основні чинники та механізми руйнування української економіки. Окрему увагу було приділено візуальному аналізу фінансової звітності корпоративних клієнтів, способам виявлення у ній прихованої інформації, експрес-методів перевірки офіційної фінансової звітності на адекватність і достовірність.