Меню

Архів новин
Власники карток Visa мають змогу взяти участь у благодійній акції
02 Вересня 2016

Клієнти Піреус Банку - власники платіжних карток Visa, мають прекрасну можливість взяти участь у спільній благодійній акції «Плати Visa - роби добро!» від компанії Visa та мережі гіпермаркетів Ашан.

Мета акції - підтримка соціально незахищених дітей та сімей в рамках програми міжнародного благодійного фонду «Карітас України» - «Кризові діти, молодь, сім'ї». Цей напрямок діяльності фонду включає в себе роботу 12 соціальних центрів для дітей та молоді по всій Україні, а також адресну допомогу нужденним дітям та сім'ям.

Підтримати ініціативу можуть всі власники карт Visa. Для цього необхідно здійснити оплату будь-якою картою Visa в мережі гіпермаркетів Ашаю. За кожну проведену транзакцію Visa перерахує 10 грн. в благодійний фонд «Карітас України», при цьому додаткові кошти з власників карт не списуються.

Акція буде проходити в 11 гіпермаркетах Ашан в Києві, Запоріжжі, Кривому Розі, Одесі та Львові.

Також, запрошуємо взяти участь в акції та приєднатися до флешмобу в соціальних мережах. Для цього необхідно зробити покупку на будь-яку суму в будь-якому гіпермаркеті Ашан, зробити і опублікувати фото в соцмережі з хештегом: #платіvisa #робідобро #visa #auchan #Ашан #caritas.
Додатково, кожен день, протягом усього періоду дії акції, з 17:00 до 20:00 в гіпермаркеті Ашан на Петрівці (Київ, пр-т Московський, 15а) буде працювати фотозона, де можна отримати миттєве фото.

З детальнішою інформацією можна ознайомитися на сайтах: visa.com.ua, auchan.ua