Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до ТОП-3 лідерів карткового ринку України – рейтинг «Фінансовий Оскар» журналу «Бізнес»
17 Червня 2016

Піреус Банк увійшов до ТОП-3 лідерів карткового ринку України у рейтингу «Фінансовий Оскар» за версією журналу «Бізнес», посівши друге місце серед банків України.

Як прокоментував голова правління С. Наумов під час церемонії нагородження, що відбулася 15 липня у м. Києві: «Ми дуже вдячні журналу «Бізнес» за визнання наших досягнень на банківському ринку. Особливо приємно отримувати нагороду за розвиток бізнесу для роздрібних клієнтів, тоді як наш банк у своїй стратегії розвитку та операційній діяльності здебільшого фокусується на роботі з малим і середнім бізнесом. Це означає, що ми працюємо професійно у всіх напрямках». «Зокрема, Піреус Банк має дуже якісний картковий портфель. Рівень використання кредитних лімітів досягає майже 30%, частка платежів за допомогою платіжних карток у цілому у торгово- сервісній мережі та інтернеті — 45%. Для порівняння цей показник у середньому на ринку складає 19%. Взагалі, я вважаю, наш продукт одним з найбільш привабливих і вигідних для клієнтів на ринку», — відзначив банкір.

Як повідомляє видання (Бізнес № 24, (1219) від 13.06.2016р.), оцінка банків — учасників рейтингу проводилася за низкою показників. Для отримання максимально об'єктивної оцінки журнал задіяв незалежне журі, до складу якого увійшли представники банківського, страхового, інвестиційного ринків, зокрема, К. Ворушилін, директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Д. Лєонов, голова ради Української Асоціації інвестиційного бізнесу, А. Гулєй, голова правління Української міжбанківської валютної біржі.