Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до ТОП-5 банків за приростом депозитного портфелю у 1 кварталі 2016 р.
01 Червня 2016

Піреус Банк увійшов до ТОП-5 банків за приростом депозитного портфелю фізичних осіб за I кв., що склав 11,9% згідно з рейтингом аналітичного журналу «Деньги» , опублікованому у №310, за 26 травня - 8 червня п.р.

Даний рейтинг підтверджує, що депозитні програми Піреус Банку у поєднанні зі стабільністю та надійністю установи є одними з найпривабливіших на ринку, що і забезпечило приріст депозитного портфелю. Крім того, депозити Піреус Банку мають найвищий рейтинг надійності вкладів (оцінка «5») від незалежного кредитного агенства «Кредит-Рейтинг».

«Ми дуже високо цінуємо довіру наших клієнтів і враховуючи непросту ситуацію у банківському секторі ця довіра є вдвічі вагомішою, ніж раніше.«Стабільність й надійність Піреус Банку підтверджуються не лише дуже високою капіталізацією, належністю до міжнародної фінансової групи та чисельними рейтингами. Це також доводять дії наших вкладників, які як і раніше, довіряють нам свої кошти, демонструючи повну упевненість у безпеці своїх коштів та 100 %-му виконанні Піреус Банком своїх зобов'язань», — прокоментував голова правління АТ «Піреус Банк МКБ» Сергій Наумов.

Також до рейтингу ТОП — 5 увійшли такі банки як Таскомбанк, Прокредит банк, А-Банк та Восток Банк.