Меню

Архів новин
Корпоративна команда АТ «Піреус Банк МКБ» взяла участь в 24-му Пробігу під каштанами
30 Травня 2016

Корпоративна команда АТ «Піреус Банк МКБ» взяла участь в 24-й благодійній акції «Пробіг під каштанами», яка відбулася 29 травня, в м Києві. У забігу взяли участь 30 співробітників з центрального офісу і відділень банку.

Маршрут пробігу, в якому взяло участь близько 6 тис людей, пройшов: Михайлівська площа — Володимирський проїзд — Софійська площа — вул. Володимирська, вул. Богдана Хмельницького — вул. Хрещатик — розворот на Майдані Незалежності та в зворотному напрямку. Фініш: Михайлівська площа. Тривалість пробігу традиційно становить 5 км.

Вартість участі в акції склала 100 грн. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров'я України.

Команда Піреус Банку приймає участь в забігу під каштанами третій рік поспіль в рамках стратегії соціальної відповідальності, яка також передбачає реалізацію благодійних проектів, співпрацю з навчальними закладами, підтримку інших соціально-важливих ініціатив.