Меню

Архів новин
Піреус Банк разом з Excelixi S.A. та Афінським Університетом економіки та бізнесу оголосили набір студентів до Літньої школи маркетингу
12 Травня 2016

Піреус Банк разом з Excelixi S.A. — Центром стійкого підприємництва та Афінським Університетом економіки та бізнесу у Греції оголосили набір студентів до Літньої школи «Маркетинг культурного спадку для стабільного туризму».

Програму було організовано за сприянням Фонду культури Групи Піреус Банку відповідно до розвитку дружнього міжнародного співробітництва згідно із взаємною зацікавленістю спів-організаторів у розробці програм академічного навчання.

Програма передбачає проходження слухачами 12–денного курсу протягом липня 2016 р. та запрошує взяти участь студентів останніх курсів вищих навчальних закладів, у т.ч. за магістерськими програмами за спеціальностями, зокрема, історія мистецтва, маркетинг у туризмі, менеджмент культурним спадком, археологія та антропологія.

Програма «Маркетинг культурного спадку для стабільного туризму» забезпечує викладання світового рівня англійською мовою та міждисциплінарне оточення. Курс представляє слухачам базові концепції маркетингу у секторі культурного спадку через надання особливої уваги оточенню організації. За підсумками курсу, студенти складають фінальні завдання з маркетингу, отримають оцінки, 4 ECTS та сертифікати про проходження курсу від Афінського Університету економіки та бізнесу.

Також у програмі передбачено низку екскурсій, зокрема, у Плаку, Національний археологічний Музей (Афіни), Музей Акрополіса тощо.

Он-лайн заявки на участь у програмі приймаються до 31 травня (включно). Ознайомитися з умовами вступу до програми та вартістю можна за посиланням.

Довідка. Фонд культури Групи Піреус Банку (PIOP) займається діяльністю, спрямованою на збереження культурної спадщини, що є частиною корпоративної соціальної відповідальності Групи Піреус Банку. Крім того, Фонд культури управляє низкою тематичних музеїв у Греції, чисельність яких постійно зростає.