Меню

Архів новин
Акція «Оксамитовий сезон» разом з Піреус Банком дає можливість провести відпустку на Криті удвох за рахунок банку
28 Квітня 2016

Піреус Банк проводить акцію «Оксамитовий сезон» серед усіх клієнтів-фізичних осіб, які у період з 14 березня по 15 серпня п.р. відкриють один з пакетів послуг «Фінансовий гід» — «Родос», «Крит» або «Санторіні».

Згідно з умовами акції, кожен, що у вказаний період оформить один з зазначених пакетів отримає можливість виграти тур на Крит на двох, включаючи переліт Київ-Іракліон-Київ та проживання у готелі Spa 5* зі сніданками та вечерями або один з п’яти вишуканих туристичних аксесуарів.

Визначення переможця буде здійснено 17серпня п.р. шляхом комп’ютерного жеребкування.
Акція триває з 14.03.16 р по 15.08.16 р. у відділеннях АТ «Піреус Банк МКБ» на всій території України. Офіційні правила акції дивіться у розділі «Гарячі пропозиції».

Як повідомлялося раніше, «Фінансовий гід» – новий продукт з комплексного банківського обслуговування приватних клієнтів, що передбачає пакети на вибір клієнтів – «Крит», «Родос» та «Санторіні». Кожен пакет включає поточний рахунок для щоденного користування та платіжну картку (із безкоштовним зняттям готівки у банкоматах усіх банків на території України*), а також ощадний рахунок, на якому клієнт зможе розміщати тимчасово вільні кошти за високою процентною ставкою. Пакети відрізняються класами карток Visa Classic або Visa Gold, а також ставками та тарифами.

Щорічна вартість пакетів у межах «Фінансового гіда» коливаєтеся від 75 грн. до 1000 грн. залежно від пакету та категорії клієнту, без врахування додаткових продуктів та послуг, що тарифікуються окремо згідно із діючими тарифами комісійної винагороди. Існуючи клієнти Піреус Банку мають право на 50%-ну знижку від вартості будь-якого пакету протягом першого року користування.