Меню

Архів новин
Голова Правління Піреус Банку взяв участь в IV Щорічної Банківської Конференції
13 Квітня 2016

Сергій Наумов, голова правління Піреус Банку, взяв участь у Четвертій Щорічній Банківської Конференції, яка відбулася 12 квітня 2016 року в Києві. Конференцію було присвячено обміну досвідом в галузі ефективного управління операційними ризиками в банках та впровадженню сучасних інформаційних технологій в цій галузі, повідомляє прес-служба Піреус Банку з посиланням на офіційний сайт компанії Екстра Консалтинг.

Як зазначив С.Наумов під час панельної дискусії про ключові фактори стабілізації банківської системи, «про повернення довіри до банків ми говоримо вже 8 років. Я думаю, довіра повернеться у будь-якому випадку. Альтернативи депозитному вкладу поки немає. До того ж, Національний банк зі свого боку робить кроки, які сприятимуть відновленню довіри до системи. Очищення банківського ринку від банків з непрозорою бізнес моделлю – один з таких кроків. Капіталізація банківського сектора – другий. Лібералізація валютного законодавства, зняття обмежень – третій. Якщо всі ці заходи комплексно реалізовувати, довіра до банківського сектору обов'язково повернеться, хоча, безумовно, багато речей знаходяться поза сферою впливу Національного банку».

Мета Конференції – огляд макроекономічної ситуації в Україні, ключових факторів стабілізації банківської системи і обмін досвідом для запобігання внутрішнього і зовнішнього шахрайства шляхом посилення внутрішнього контролю та інформаційної безпеки, поліпшення бізнес-процесів і ефективного використання сучасних інформаційних технологій в цих областях.

Під час чотирьох панельних дискусій, в яких брали участь керівники НБУ, голови гравління, керівники бізнесу операційні директори та менеджери з інформаційної безпеки, обговорили ключові фактори стабілізації банківської системи, методи протидії ризикам внутрішнього і зовнішнього шахрайства, способи вирішення проблем інформаційної безпеки.

Організатор заходу – компанія Екстра Консалтинг. Разом з Піреус Банком в конференції брали участь Глобальна Асоціація Професіоналів Ризик Менеджменту (GARP), Правекс Банк, Райффайзен Банк Аваль, UniCredit Bank.