Меню

Архів новин
Піреус Банк виступить організатором унікальної фотовиставки «Наш Афон»
07 Квітня 2016

Піреус Банк в Україні запрошує жителів та гостей Києва відвідати унікальну виставку грецького фотохудожника Костаса Асіміса – одного з небагатьох в усьому світі, якому дозволено фотографувати гору Афон – «Наш Афон», що проводиться під патронажем Піреус Банку на честь 100-річного ювілею заснування міжнародної банківської Групи Піреус Банк, повідомляє прес-служба Піреус Банку.

Помилуватися видами легендарної гори Афон, відчути його дух і оцінити красу можуть всі бажаючі з 16 по 25 квітня в «Арт Хол Д12», за адресою: м.Київ, вулиця Десятинна, 12.

«Об'єднуючи бізнес і соціальну відповідальність, Група Піреус Банку систематично розвиває свої відносини з соціальними партнерами завдяки діяльності, спрямованої на захист і збереження культурної спадщини. Переймаючи досвід міжнародної Групи, частиною якої є Піреус Банк в Україні, ми вирішили познайомити киян з проектом «Наш Афон». На честь 100-річчя заснування міжнародної Групи Піреус Банку, ми хочемо розділити з гостями галереї історичну та духовну цінність унікального проекту», – прокоментував подію Сергій Наумов, голова правління Піреус Банку.

Виставка Костаса Асіміса – результат багаторічної творчої діяльності фотографа, який знімав протягом 30 років монастирі і храми Святої гори Афон, а також повсякденне життя, відвідування паломників і, звичайно ж, незвичайну красу природи. Більш того, довгий час на територію цієї чернечої республіки не ступала нога жодної жінки, а будь-яка фото- та відеозйомка зведена до мінімуму.

Відвідування експозиції для всіх бажаючих є безкоштовним і доступно з 16 по 25 квітня з 10 до 18.