Меню

Архів новин
Піреус Банк виступить срібним партнером JavaScript Frameworks Day
24 Березня 2016

Піреус Банк виступить срібним партнером JavaScript Frameworks Day – унікальною в своєму роді конференції, що об'єднує любителів програмних фреймворків самих різних напрямків і платформ: веб, системних, фреймворків для мобільних додатків і інших. Як повідомляє прес-служба Піреус Банку, захід відбудеться 17 квітня 2016 року о 9:00 у Конференц-центрі отелю Ramada Encore.

Щороку JavaScript Frameworks Day збирає кращих фахівців з різних куточків СНД. Серед спікерів заходу знаходяться також і безпосередні автори фреймворків, саме тому відвідування «Frameworks Days» – це можливість безпосередньо брати участь в обговоренні останніх подій в світі фреймворків.

Придбати квитки на JavaScript Frameworks Day можна онлайн в розділі «Реєстрація та оплата».

Нагадаємо, раніше прес-служба Піреус Банку повідомляла про участь Банку в якості інформаційного партнеру на Bitcoin Conference Kiev, а веб-ресурс «Компьютерное Обозрение» визнало ІТ –директора банку Best CIO 2015 у категорії «Середні й малі банки».

Довідка. Конференція «Frameworks Days» виникла як спадкоємець ZFConf Ukraine – міжнародної конференції, присвяченій Zend Framework, що пройшла в 2010 році, яка зібрала понад 500 учасників і велику кількість позитивних відгуків.