Меню

Архів новин
Піреус Банк запровадив новий продукт з комплексного банківського обслуговування «Фінансовий гід»
15 Березня 2016

Піреус Банк запровадив новий продукт з комплексного банківського обслуговування приватних клієнтів — «Фінансовий гід», що передбачає чотири пакети на вибір клієнтів — «Олімп», «Крит», «Родос» та «Санторіні», повідомляє прес-служба Піреус Банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу.

За словами заступника директора департаменту К. Винницької, «Фінансовий гід» є комплексним фінансовим рішенням для користування, зберігання та контролю коштів за єдиними тарифами.

Як підкреслила К. Винницька, «щоденні банківські операції – платежі, перекази, отримання готівки тощо, — зазвичай потребують від клієнтів багато зусиль, коштів та часу, насправді повинні бути легкими і необтяжливими. Тому ми пропонуємо клієнтам скористатися унікальною пропозицією «Фінансовий гід». Наш фінансовий гід зробить банківське обслуговування саме таким — найлегшим та найприємнішим як довгоочікувана відпустка на Родосі, Криті або Санторіні. Кожен пакет має перелік необхідних та зручних послуг і нічого зайвого. А завдяки найсучаснішому інтернет-банкінгу від Піреус Банку — winbank, клієнти зможуть управляти своїми грошима з будь-якого острову світу».

Кожен пакет включає поточний рахунок для щоденного користування та платіжну картку (із безкоштовним зняттям готівки у банкоматах усіх банків на території України*), а також ощадний рахунок, на якому клієнт зможе розміщати тимчасово вільні кошти за високою процентною ставкою.

Пакети відрізняються класами карток Visa Classic або Visa Gold, а також ставками та тарифами. Крім того, до складу пакету «Санторіні» включено також безкоштовні додаткові картки Visa Gold, страховий поліс «Фінансова безпека» (від несанкціонованого використання платіжних карток та їх реквізитів на суму до 20 тис. грн.) та консьєрж-сервіс.

Пакет «Олімп» розроблений для пенсіонерів та осіб, що отримують соціальні виплати. Він передбачає відкриття поточного рахунку, також із безкоштовними транзакціями із отримання готівки у всіх банкоматах на території України*.

Для користувачів пакетів «Крит», «Родос», «Санторіні» діє спеціальна пропозиція — «Заробляй витрачаючи». Згідно з її умовами при активному користуванні карткою для розрахунків за товари та послуги у торгово-сервісній мережі та інтернеті процентна ставка за ощадним вкладом (для суми постійного залишку) збільшується залежно від суми розрахунків, здійснених за допомогою картки у попередньому місяці. Тож, додатковий бонус до процентної ставки може досягнути 2,5% річних у гривні та 1% річних в іноземній валюті залежно від суми попередніх розрахунків.

Щорічна вартість пакетів у межах «Фінансового гіда» коливаєтеся від 75 грн. до 1000 грн. залежно від пакету та категорії клієнту, без врахування додаткових продуктів та послуг, що тарифікуються окремо згідно із діючими тарифами комісійної винагороди. Існуючи клієнти Піреус Банку мають право на 50%-ну знижку від вартості будь-якого пакету протягом першого року користування.

*отримання готівки в банкоматах Піреус Банку в Україні — без комісії, у банкоматах інших банків на території України – перші п'ять транзакцій на місяць без комісії, починаючи з шостої — стандартна комісія.